Τον αντικαταστάτη του Γκάβι που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξακολουθεί να ψάχνει η Μπαρτσελόνα. Και σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα ο Τσάβι τον έχει ήδη βρει και τον έχει προωθήσει στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Αλέις Γκαρσία. Ο αρχηγός της Τζιρόνα που είναι ο άνθρωπος που καθορίζει όλο το παιχνίδι της φοβερής και τρομερής ομάδας του Μίτσελ, φέρεται να είναι ο μεγάλος στόχος των «μπλαουγκράνα» εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον Καταλανό δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον 26χρονο μέσο της Τζιρόνα, με την υπόθεση ωστόσο να μοιάζει δύσκολη, λόγω και των πολλών οικονομικών προβλημάτων της Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να παίξουν όλα τους τα χαρτιά και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ένα ποσό, αλλά και ένας ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα. Η Τζιρόνα πάντως δεν θέλει αυτή τη στιγμή να σκέφτεται το ενδεχόμενο της απώλειας του Γκαρσία, καθώς ο Καταλανός πρόκειται για έναν εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Μίτσελ.