Νέο πισωγύρισμα για τη Λάτσιο η οποία κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της προτελευταίας Ελλάς Βερόνα και χάνει έδαφος στη μάχη της τετράδας αλλά και γενικότερα της Ευρώπης. Με δέκα παίκτες από το 77’΄η Ελλάς που παραμένει σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο 20λεπτο είχε κακό ρυθμό και φάσεις με το σταγονόμετρο αλλά στο 23’ ο Άντερσον σέντραρε από δεξιά και ο Τζακάνι με υπέροχο τακουνάκι από κοντά έγραψε το 0-1.

Στο 55’ η Λάτσιο έβγαλε ιδανική αντεπίθεση αλλά ο Αλμπέρτο έκανε κάκιστη πάσα και ο Ιμόμπιλε που ήταν αμαρκάριστος στο πέναλτι δεν κατάφερε να βρει την μπάλα.

Και στο 70’ μετά από σέντρα από αριστερά ο Προβεντέλ έχασε την μπάλα, ο Σουσλόβ έκανε με τη μία το γύρισμα στον Ανρί κι εκείνος πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

Η Λάτσιο σκόραρε στο 74ο λεπτό με κεφαλιά του Καζάλε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Ντούντα. Στο 77’ η Βερόνα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντούντα με 2η κίτρινη

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Κόπολα (87′ Μανιάνι), Αμιόνε, Τεράτσιανο, Ντούντα, Σερντάρ (46’ Λάζοβιτς), Σουσλόβ (76’ Εμπουλά), Φολορούνσο (57’ Χόνγκλα), Ενγκόνγκ, Ντζούριτς (57’ Ανρί)

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς (29’ Χισάι, 84′ Πελεγκρίνι), Λατσάρι, Χίλα, Καζάλε, Λουίς Αλμπέρτο, Ροβέλα, Γκεντουζί (84′ Βεσίνο), Τζακάνι (72’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (72’ Καστεγιάνος), Άντερσον