Το γεγονός ότι πιστεύει στην ομάδα του και το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, υπογράμμισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Κick Off» της Cablenet.
Aναλυτικά:

 

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Μου αρέσει να έχω την κατοχή, να πιέζουμε ψηλά και είμαι στο ΑΠΟΕΛ. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Στη αρχή είχαμε κάποια προβλήματα σε αυτό γιατί ήθελα πιο πιεστική την ομάδα. Παίκτες όπως οι Πέτροβιτς και Κρέσπο δεν είναι εύκολο να τους πιέσεις επειδή είναι πολύ καλοί και έμπειροι. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία στην ομάδα. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στην επίθεση γιατί μετά θα σε…τελειώσουν με μια αντεπίθεση. Θέλω να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες μου όταν χάνουν την μπάλα ή όταν αμύνονται, Βασίζομαι στο παιχνίδι μας αλλά βλέπω και τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τους παίκτες που βελτιώθηκαν: «Ο Ζέφτε είναι 19 ετών και είναι ρίσκο για εμένα γιατί δεν έπαιξε ποτέ σε ψηλό επίπεδο αλλά τα πάει μια χαρά. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί. Οι νεαροί αν και δεν αγωνίζονται πολύ δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις και κάνουν μεγαλύτερο τον ανταγωνισμό. Μιλάω με τον κάθε ένα ξεχωριστά και τους δείχνω ένα βίντεο με το τι πρέπει να βελτιώσουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ μου».