Ο Φατίχ Τερίμ θέλησε μέσω της πρώτης του ομιλίας, στην παρθενική του προπόνηση στον Παναθηναϊκό, να δώσει το στίγμα του.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός προανήγγειλε μια σειρά από αλλαγές στην ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε… οργανωτικό.

H πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά τις παραμονές των αγώνων και το πού θα καταλύει η αποστολή. Διότι όπως τόνισε ο 70χρονος προπονητής, την προηγούμενη των αναμετρήσεων οι ποδοσφαιριστές θα μένουν στα σπίτια τους παρέα με τις οικογένειές τους.

«Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι», τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα.

Η άλλη αλλαγή του Τερίμ, αφορά το αγωνιστικό στιλ και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Προφανώς και ο ίδιος θέλει να περάσει το στίγμα του στη φιλοσοφία που θα έχει ο Παναθηναϊκός μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

«Το δεύτερο να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το διάστημα, θα το δουλέψουμε», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Και μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα, από τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες, οι αλλαγές που θα προσπαθήσει προοδευτικά να περάσει στη νέα του ομάδα ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος σηκώνει άμεσα μανίκια και πιάνει δουλειά.