Η Σέφιλντ αν και βρέθηκε να χάνει, έκανε comeback στην επανάληψη και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το τελευταίο κομμάτι του αγώνα, όμως οι παίκτες της στάθηκαν άτυχοι και με δύο αυτογκόλ ηττήθηκαν με 2-3 από την Λούτον με ανατροπή στην ανατροπή. Έτσι, μετά τη νίκη στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, η Λούτον μείωσε την απόσταση από την παραμονή και την Έβερτον στον έναν βαθμό. Στο +10 από την επικίνδυνη χώνη η Μπόρνμουθ του Άντονι Ιραόλα που διέλυσε με 3-0 την Φούλαμ εντός έδρας και πέρασε στο πάνω μισό της Premier League.

Στο 17’ ο Ντόουτι με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι το γύρισαν με γκολ των ΜακΑτί στο 61’ και του Αχμέεντοτζιτς στο 69’. Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ στάθηκε απίστευτα άτυχη στο φινάλε αφού με το αυτογκόλ του Ρόμπινσον στο 77’ και του Σλιμανί στο 81’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-3 από την Λούτον. Στο άλλο ματς ανάμεσα σε ομάδες στο μισό της βαθμολογίας, η Μπόρνμουθ συνέχισε να βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση με το 3-0 σε βάρος της Φούλαμ χάρη σε γκολ των Κλάιφερτ, Σολάνκε, Σινιστέρα.

Από το καλό στο καλύτερο η Μπόρνμουθ που κέρδισε με 3-0 τη Φούλαμ και αγνοεί την ήττα από τις 4 Νοεμβρίου. Σε αντίθετη τροχιά η Φούλαμ που μετρά τρεις σερί ήττες.

Πάρα πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο μες πρώτη αξιόλογη φάση το σουτ του Κλάιφερτ στο 31’ με τον Τοσίν να κόβει σωτήρια ενώ στο 44’ ο Σκοτ εκανε πανέμορφη ενέργεια στον άξονα κι άνοιξε αριστερά στον Κλάιφερτ ο οποίος πλάσαρε με τη μία για το 1-0.

Στο 49ο λεπτό ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Ρόμπινσον και στο 60’ η Μπόρνμουθ κέρδισε πέναλτι και ο Σολάνκε το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.

Στο τελευταίο μισάωρο η Μπόρνμουθ ήλεγξε τον ρυθμό και στο 90+3’ πέτυχε ακόμη ένα γκολ με φοβερό σουτ του Σινιστέρα λίγο έξω από την περιοχή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ