Στην αγορά για να βρει παίκτη στην περιφέρεια βρίσκεται η Βαλένθια και σύμφωνα με το «Cadena SER» εξετάζει και μία περίπτωση από την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, οι «νυχτερίδες» επιθυμούν έναν σκόρερ και μία από τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρει αρκετά είναι αυτή του Κάιλ Γκάι.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει βρει ενεργό ρόλο στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν. Για τον λόγο αυτό, έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια για το μέλλον του. Η Βαλένθια, λοιπόν, εξετάζει διακριτικά το συγκεκριμένο θέμα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Μάλιστα, ο Γκάι γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό πρωτάθλημα, αφού εκεί «έφτιαξε το όνομά του» με τη φανέλα της Μπανταλόνα, την περσινή σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, στη λίστα της Βαλένθια είναι ακόμη ένας γκαρντ που ανήκει σε ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εκείνος είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός με το διαβατήριο Σλοβενίας δεν υπολογίζεται από τον Έτορε Μεσίνα και αυτή την στιγμή είναι ανενεργός στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο.