Με τους Πιερ Καλούλου, Μαλίκ Τιαό και Μάρκο Πελεγκρίνο να μην υπολογίζεται να επιστρέψουν γρήγορα και τον Σίμον Κιάερ να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης, η Μίλαν παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο κέντρο της άμυνάς της και ο Στέφανο Πιόλι συνεχίζει τα… πειράματα.
Όπου πειράματα είναι η μετατόπιση του Τεό Ερνάντεζ από το αριστερό άκρο στην καρδιά της οπισθοφυλακής, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να αναμένεται να έχει αυτό το ρόλο στα επικείμενα ματς πρωταθλήματος με Αταλάντα και Φροζινόνε την ώρα που οι ροσονέρι ψάχνουν μία πιο «κλασική λύση».
Μία τέτοια μπορεί να είναι ο Γιακούμπ Κίβιορ ο οποίος γνωρίζει άριστα το Καμπιονάτο από τη θητεία του στην Σπέτσια και ο οποίος αναζητεί χρόνο συμμετοχής από τη στιγμή που δεν τον έχει στην Άρσεναλ, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πάντως ότι η Μίλαν έχει κλείσει… επιθετικός.
Συγκεκριμένα πρόκειται για μία κίνηση, σε βαθμό επένδυσης, για το μέλλον, με τους ροσονέρι να έχουν κλείσει τον 17χρονο Σέρβο ταλαντούχο επιθετικό της Παρτίζαν, Ματίγια Πόποβιτς, που μένει ελεύθερος από τους Σέρβους στις 31 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Πόποβιτς, ύψους 193 εκατοστών, είναι ένας κλασικός φορ και την περασμένη σεζόν μέτρησε 21 γκολ σε 25 συμμετοχές του στη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας, με την Μίλαν να φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύει στην εξέλιξή του.