Η EuroLeague Basketball ενημέρωσε πως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου.

Από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, οι φίλοι της EuroLeague θα έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για το Final Four. Η EuroLeague Basketball εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως σε δύο βδομάδες ανοίγει το παράθυρο για την προπώληση των εισιτηρίων για το Final Four, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η EuroLeague Basketball επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως “οι πωλήσεις για το ευρύ κοινό θα ξεκινήσουν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί“.

Πλην όμως, εξηγεί μέσα η ανακοίνωση ότι “το παράθυρο των προ-πωλήσεων θα ανοίξει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 10:00 (24 ώρες πριν από αυτό για το ευρύ κοινό) για τους κατόχους διαρκείας των ομάδων της EuroLeague που συμμετέχουν στο pre-sale program, τους συνδρομητές της EuroLeague TV και αυτούς που έχουν αγοράσει εισιτήρια για Final Four στο παρελθόν“.

Οι τιμές για τα εισιτήρια του Final Four (και για τους τέσσερις αγώνες του Βερολίνου) ξεκινούν από 229€ και φτάνουν ως τα 709€ συνολικά.