Αν έλεγε κανείς στους ανθρώπους της Ομόνοιας πριν το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ότι θα επικρατήσει άνετα, θα ανέβει στη δεύτερη θέση και θα έβλεπε μια μεστή εμφάνιση, μάλλον θα σε…έβγαζαν τρελό.
Ωστόσο, τώρα που το έζησαν και είναι πραγματικότητά τους άλλαξε η ψυχολογία και κοιτάνε αποκλειστικά και μόνο προς την κορυφή!

Από τι να…πιαστεί κανείς από τη σημερινή Ομόνοια; Οι τρεις βαθμοί; Η δεύτερη θέση; Η εξαιρετική παρουσία; Ο φοβερός Ουζόχο; Ο Σεμέδο που συνεχίζει να είναι κομβικός; Η επιστροφή του Λοΐζου με ασίστ που έδειξε να μην επηρεάστηκε από τα όσα έγιναν; Το μηδέν στα μετόπισθεν; Το ότι έκανε τρεις σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος; Από ποιο απ’ όλα να…καταπιαστεί κάποιος;

Και να’ ταν μόνο αυτά; Είναι η αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία, η δυναμική που παίρνουν οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι το ρόστερ που γεμίζει με τις επιστροφές, είναι το βάθος και η ποιότητα που έχει να διαχειριστεί ο 46χρονος προπονητής-κι ως τώρα τα καταφέρνει άψογα.

Αν δεν το…προσέξατε, (άλλη μια εικόνα που βγάζει εικόνα υγιής ομάδας) όλοι στο τέλος της αναμέτρησης «έπεσαν» πάνω στον Ουζόχο. Χρειαζόταν κι ο ίδιος μια μεγάλη εμφάνιση, χρειάζεται και η Ομόνοια τις καλές παρουσίες του Νιγηριανού. Γι’ αυτό  και άπαντες τον αποθέωσαν. Συμπαίκτες, οπαδοί, τεχνική ηγεσία, Γέσπερ Γιάνσον. Όλοι!
Τέλος, απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε και ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας, θα συζητηθούν θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα και θα κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες.

Θράσος Δημητρίου