Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR ολοκλήρωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας, καθώς πήρε 4 συνεχόμενες νίκες, η τελευταία από τις οποίες η άνετη επικράτηση με σκορ 82-65.

Βασικός λόγος της βελτίωσης αυτής για τους «πράσινους» είναι και ο Κέντρικ Ναν, η σταδιακή προσαρμογή του οποίου έχει δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Μετά την επικράτηση επί των Σέρβων, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο BasketNews για τη μέχρι στιγμής πορεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ, τονίζοντας πως το μπάσκετ εδώ είναι πράγματι διαφορετικό, όμως ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά και μπορεί να βοηθήσει με πολλούς τρόπους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι εξαιρετικά. Επιτέλους έχουμε αρχίσει να παίζουμε όπως μπορούμε πραγματικά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας, παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τον εαυτό μας και είμαι ενθουσιασμένος με αυτή μας την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως το μπάσκετ είναι διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Η ομάδα έχει μάθει το στυλ παιχνιδιού μου και εγώ προσπαθώ να δίνω κάθε φορά ότι χρειάζεται για να κερδίζουμε. Και φυσικά ένα από αυτά είναι το να σκοράρω. Και φυσικά όταν κάποιο βράδυ δεν είμαι καλά στην επίθεση μπορώ να παίξω πάρα πολύ καλή άμυνα, να κάνω ότι μου ζητηθεί πάνω στο παρκέ και να… φτιάχνω τους συμπαίκτες μου».