Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι τη σύντομη προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (17:00).

Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Ορμπελίν Πινέδα στην αποστολή. Ο Μεξικανός έχασε τον αγώνα με τον Άγιαξ από το θλαστικό τραύμα που αποκόμισε από μαρκάρισμα του Αρόλντ Μουκουντί. Είναι πολύ καλύτερα ήδη, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές αν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του ή η επιστροφή του θα πάει για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, που θα είναι και ο τελευταίος για το 2023.

Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα και πάλι οι Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς, με τον τελευταίο να έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει το ματς στις Σέρρες, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Σιμάνσκι, καθώς ξεπέρασε τον έντονο πόνο από το πάτημα που δέχτηκε από τον Άκπομ στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο Άμστερνταμ.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του. Σιντιμπέ, Κάλενς αλλά και ο Μοχαμάντι διεκδικούν θέση στην άμυνα, ο Γιόνσον και ο Γαλανόπουλος στο κέντρο, ενώ σίγουρος για την ενδεκάδα πρέπει να θεωρείται ο Γκατσίνοβιτς στο ένα άκρο με τον Ελίασον στο άλλο. Για την κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Γκαρσία.