Μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα, ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γιάννου δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς, ήταν must win  παιχνίδι για εμάς για να βάλουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Υποφέραμε σε κάποια σημεία αλλά έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες, βρίσκουν τον τρόπο, αυτά κάνουν. Είχαμε την ουσία, μελετήσαμε τον αντίπαλο αυτές τις πέντε μέρες, βρήκαμε σημεία στα οποία μπορούσαμε να χτυπήσουμε και το κάναμε. Ξέραμε ότι θα υποφέραμε, δεν νικήσαμε ποτέ εδώ αλλά τα καταφέραμε».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

«Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο και την διοίκηση., ήταν δύσκολη η εβδομάδα γι’ αυτούς. Είμαι τέσσερις μέρες να προετοιμαστούμε, δουλέψαμε, βρήκαμε κάποια τρωτά σημεία του Απόλλωνα και δουλέψαμε σε αυτά, διορθώσαμε κάποια δικά μας πραγματάκια και όλοι μαζί από την πρώτη προπόνηση προσπαθήσαμε να γίνουμε ένα σύνολο για να έρθουμε να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα. Είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα, ήταν δύσκολο αλλά έπρεπε να βάλουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο σε ένα αφιλόξενο γήπεδο για εμάς. Ο νέος προπονητής έχει αρκετά δουλειά θα κάνει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».