Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ωστόσο χαμηλή πίεση αναμένεται από το Σάββατο. Στην ατμόσφαιρα, σταδιακά από απόψε, θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ θα συνεχίσουν να παρατηρούνται οι τοπικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές ως νοτιοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά, κυρίως στα παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα στα βόρεια θα είναι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά παράλια σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα παρατηρούνται λίγες χαμηλές νεφώσεις. Το απόγευμα, θα παρατηρούνται και παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις και αργότερα στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα βόρεια, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, ωστόσο προοδευτικά μέχρι αργά το απόγευμα, θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο προοδευτικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν στα ορεινά, μεμονωμένη βροχή. Αργά το βράδυ, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.
Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται κατά περιόδους να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Αργά το απόγευμα και μετά, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα σε περιοχές στα βόρεια, στα δυτικά και στα νότια παράλια. Την Κυριακή, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ το πεδίο των ανέμων αναμένεται να είναι ενισχυμένο, ιδιαίτερα στις παράλιες περιοχές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι το Σάββατο, ωστόσο την Κυριακή, θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα παράλια, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.