Η ιστοσελίδα μας ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Αραδίππου, Σέργιο Αβραάμ ο οποίος μας μίλησε για την πορεία της ομάδας του που είναι στην 1η θέση μετά , την μεγάλη νίκη επί της ΕΝΠ, το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και το πως βλέπει τη συνέχεια του συναρπαστικού πρωταθλήματος.

Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι η ομάδα είναι στη κορυφή και κάνει μια εξαιρετική πορεία:
«Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά μόλις ήρθε ο νέος προπονητής ο κ. Ούγκο Μάρτινς η ομάδα βρήκε τα πόδια της και έδειξε τι μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι δίκαια είμαστε στην κορυφή και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι πάντοτε με σκληρή δουλειά για να εκπληρώσουμε το στόχο της ανόδου».

Για τη μεγάλη νίκη επί της ΕΝΠ την προηγούμενη αγωνιστική:
«Η ομάδα παρουσιάστηκε πιο σοβαρή από τον αντίπαλο και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του  για αυτό νικήσαμε και επειδή το θέλαμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο και φαινόταν από την απόδοση της ομάδας. Βέβαια η ΕΝΠ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά ήταν η μέρα μας και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό του αγώνα».

Πως βλέπεις το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας φέτος;
«Το πρωτάθλημα φέτος είναι ανταγωνιστικό γιατί οι ομάδες είναι κοντά και όλοι μπορούν να ανεβούν ακόμα και αυτοί που είναι στα χαμηλά με μια-δύο συνεχόμενες νίκες. Ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί γιατί οι ομάδες έκαναν μεγάλα μπάτζετ και υπάρχουν ποιοτική ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα».

Ποιες ομάδες ξεχώρισες θετικά μέχρι στιγμής;
«Οι ομάδες που είδα και ξεχώρισα είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός, η ΕΝΠ και η Ομόνοια 29ης Μαΐου η οποία μπορεί μαζί μας να μην παρουσιάστηκε αρκετά καλή αλλά βελτιώθηκε πολύ και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Ακόμα, η FREEDOM24 Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα είναι ομάδα για τα ψηλά αφού έχουν ποιοτικό ρόστερ και θα διεκδικήσουν σίγουρα την άνοδο».

Πως βλέπεις το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Π.Ο Ξυλοτύμπου;
«Για να καταφέρεις να πάρεις την άνοδο και να είσαι στα ψηλά πρέπει να νικάς όλα τα παιχνίδια και να έχεις θετική παρουσία. Έτσι και στο επόμενο παιχνίδι αυτό πρέπει να κάνουμε απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται στην 9η θέση αλλά την είδαμε να παίρνει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Δυσκόλεψε σχεδόν όλες τις ομάδες που είναι στα ψηλά της βαθμολογίας μέχρι τώρα και για αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου
19:00 Διγενής Μόρφου-Ολυμπιακός
Σάββατο 25 Νοεμβρίου
14:30 ΕρμήςΟμόνοια 29Μ
14:30 FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενής-Αχυρώνας/Ονήσιλος
14:30 Ακρίτας-ΠΑΕΕΚ
14:30 ΕΝΠ-Πέγεια 2014
14:30 ΕΝΑΔ-ΑΣΙΛ
14:30 Π.Ο Ξυλοτύμπου-Ομόνοια Αρ.
14:30 Αγία Νάπα-ΜΕΑΠ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)
Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου
18:00 ΠΑΕΕΚ-FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενής
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
14:30 Ομόνοια Αραδίππου-Διγενής Μόρφου
14:30 ΟλυμπιακόςΕρμής
14:30 Αγία Νάπα-ΕΝΑΔ
14:30 ΑΣΙΛ-ΕΝΠ
14:30 Πέγεια 2014-Π.Ο Ξυλοτύμπου
14:30 ΜΕΑΠ-Αχυρώνας/Ονήσιλος
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
14:30 Ομόνοια 29Μ-Ακρίτας

Σόλωνας Κύπρου