Ο Ζοάν Σάστρε τόνισε πως ότι όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Για την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και το σημερινό (12/11) ματς με τον Παναιτωλικό μίλησε ο Ζοάν Σάστρε στην κάμερα της NOVA. Οπου ο αμυντικός του «Δικεφάλου» σχολίασε πως στην ομάδα «δεν έχουν ‘ταβάνι’».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Δώσαμε πολλά σημαντικά παιχνίδια αυτό το διάστημα, ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι και το πιο σημαντικό αυτού του σετ αγώνων και είναι καθοριστικό για την πορεία μας στο πρωτάθλημα και νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για πλεονεκτήματα της ομάδας που την έφεραν έως εδώ: «Είμαστε μια ομάδα που το καλοκαίρι άλλαξε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε δεμένη την «οικογένεια» την οποία είχαμε, να βάλουμε και τους νέους παίκτες σε αυτή. Το κύριο γνώρισμα της ομάδας είναι ότι αποτελείται από παίκτες που τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, παλεύει σε κάθε παιχνίδι, είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Είμαστε μια ομάδα που χτίστηκε χωρίς να έχει «ταβάνι», δεν έχουμε βάλει κάποιο πήχη, ονειρευόμαστε χωρίς όρια και αυτός θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».
Για το ροτέισον από τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά τον προπονητή και πως θα διαχειρίζεται τους παίκτες. Εγώ από την πλευρά μου και οι συμπαίκτες μου πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε προπόνηση, μετά στο χέρι του προπονητή να σου δίνει αυτοπεποίθηση να μπεις ώστε να ικανοποιήσεις τόσο τον ίδιο, τους οπαδούς, όσο και το club. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα, να δουλεύουμε σκληρά».
Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Όπως σε κάθε παιχνίδι έχουμε προετοιμαστεί και έχουμε διάφορες λύσεις για αυτό που θα συναντήσουμε, ανάλογα με τις συνθήκες και το πώς θα τα παραταχθεί ο αντίπαλος. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα άλλα παιχνίδια, δεν έχει σημασία που βρίσκεται βαθμολογικά η ομάδα, κάθε ομάδας τις δυνατότητές του ώστε να δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι στο παιχνίδι μας, να έχουμε ένταση ώστε να βρούμε κενούς διαδρόμους στην αντίπαλη ομάδα».