Στο γήπεδο, όλα είναι καλά. Καλύτερα και από το αναμενόμενο. Η πορεία της ομάδας με τις 7 σερί νίκες που την έφερε στην 1η θέση, είναι ότι πιο θετικό μπορούσε να περιμένουν οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και συνάμα, ότι πιο ενθαρρυντικό για τη διοίκηση.
Αξίζει όμως να αναφερθεί, ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης με τους συνεργάτες του, έχουν σαν μεγάλο εμπόδιο το οικονομικό με τις πολλές τρέχουσες αλλά και παλαιότερες υποχρεώσεις να είναι καθημερινά ενώπιον τους.
Για το λόγο αυτό, είναι ασταμάτητο το τρέξιμο και οι σκέψεις που γίνονται, ώστε η ομάδα να μην επηρεαστεί από αυτό τον σημαντικό παράγοντα.
Στους ποδοσφαιριστές, έχουν καταβληθεί κάποια χρήματα που αφορούν τους πρώτους δύο μήνες της σεζόν και ο στόχος είναι να μην περάσει μήνας που να μην πάρουν χρήματα.
Το μισθολόγιο βέβαια είναι τεράστιο, συγκριτικά με τα πενιχρά έσοδα και για το λόγο αυτό  ψάχνουν λύσεις που θα φέρουν έσοδα.
Το ότι δεν είναι εύκολο, κανένας δεν μπορεί να το παραγνωρίσει. Από την άλλη όμως , όσο η ομάδα έχει καλή πορεία, υπάρχει ευαισθητοποίηση από μία έστω μικρή μερίδα ανθρώπων που ενισχύουν στα επιτρεπόμενα οικονομικά τους πλαίσια τη διοίκηση.
Ο στόχος είναι να βρεθεί μία σταθερή λύση που θα δίνει ένα αντίστοιχο μηνιαίο εισόδημα στη διοίκηση. Εύκολο δεν είναι, όμως όσο βοηθά η ομάδα με την απόδοση και την πορεία της γενικότερα, επικρατεί αισιοδοξία.