Ανείπωτη τραγωδία στην Αλβανία, όπου ένας 28χρονος Γκανέζος ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του στο γήπεδο. Ο Ράφαελ Ντουαμένα κατάρρευσε στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης της Εγνατία με την Παρτιζάνι και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ο Γκανέζος επιθετικός της Εγνατία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Δυρραχείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή.

Ο Ντουαμένα είχε και στο παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του, μάλιστα είχε δηλώσει ότι παλιότερα η μεταγραφή του από την Ζυρίχη στην Μπράιτον «χάλασε» το καλοκαίρι του 2017, όταν κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Στις 28 Οκτωβρίου του 2021 είχε καταρρεύσει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, όταν ήταν παίκτης αυστριακής Μπλάου-Βάις Λιντς και μέχρι φέτος δεν είχε παίξει ξανά σε επαγγελματικό σύλλογο.

Ο Ντουαμένα συνέχισε να αγωνίζεται με δική του ευθύνη, παρότι πολλοί γιατροί του πρότειναν να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη του συνέντευξη δήλωσε ότι πέρασε τα ιατρικά τεστ στην Εγνατία, δίχως να προκύψει κάποιο πρόβλημα.