Περήφανος για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι Μπακς επιστρέφοντας από το -26 της τρίτης περιόδου για να νικήσουν με 112-108 τους Μπλέιζερς δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η ομάδα του βρέθηκε τόσο πίσω στο σκορ για ένα ακόμη παιχνίδι.
«Όταν βρεθήκαμε στο -26 παίξαμε πιο σκληρά. Στο προηγούμενο διάστημα ένιωθαν άνετα, έβαζαν σουτ, σκόραραν στον αιφνιδιασμό, αλλά μετά γίναμε πολύ πιο αποτελεσματικοί αμυντικά και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Κάποιες φορές δυσκολεύουμε οι ίδιοι τη ζωή μας. Θα έπρεπε να αρχίζουμε τα παιχνίδια όπως το τελειώσαμε και όχι να βρισκόμαστε στο -26, αυτό σε εξουθενώνει σωματικά. Είμαι όμως πολύ περήφανος για την αντίδραση που βγάλαμε. Έχει σημασία να έχεις ψηλά το κεφάλι για την προσπάθειά σου, ακόμη κι αν χάνεις στο τέλος. Συνήθως δεν επιστρέφεις από τέτοια διαφορά, αλλά το κάναμε και απέναντι στο Ντάλας που κερδίσαμε, όπως και απέναντι στους Σέλτικς, παρότι εκεί χάσαμε στο τέλος», τόνισε ο Greek Freak, που είχε 33 πόντους, 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 τάπες.
Αναφορικά με τη συνεργασία με τον Ντέμιαν Λίλαρντ είπε: «Όσο προχωρά η σεζόν θα βρίσκουμε τρόπους να γινόμαστε όλο και πιο αποδοτικοί μαζί. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στο σημείο αυτό. Καταλαβαίνω πότε θέλει την μπάλα, ειδικά στα τελευταία λεπτά, όπου ξέρουμε πόσο σπουδαίος είναι. Χαίρομαι που μπορεί να είναι ο Dame και εγώ ο Giannis, να παίζουμε όπως ξέρουμε και να είμαστε απειλητικοί».