Η Νις άφησε το βράδυ της Παρασκευής δύο βαθμούς στην έδρα της Μονπελιέ και η Παρί «μυρίστηκε αίμα» το Σάββατο, αφού σκόρπισε με 3-0 εκτός έδρας την Ρεμς και ανέβηκε για πρώτη φορά μόνη στην κορυφή της Ligue 1.
Ηγέτης της σε αυτό το ματς ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ που πέτυχε χατ-τρικ, με τον 24χρονο σούπερ σταρ να φτάνει τα 13 σε 11 ματς πρωταθλήματος και τα 29 μέσα στο 2023, τρία λιγότερα από όσα είχε πετύχει στο προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως το χατ-τρικ του πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού εκείνος που φρόντισε να τραβήξει πάνω του τα φλας ήταν ο Λουίς Ενρίκε, δηλώνοντας πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον Εμπαπέ με εξαίρεση τα γκολ του.
«Δεν είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον Κιλιάν απόψε. Δεν έχω να πω κάτι για τα γκολ αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο με διαφορετικούς τρόπους. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, θέλουμε περισσότερα. Πρώτα, θα μιλήσω μαζί του για αυτό. Δεν πρόκειται να σας πω περί τίνος πρόκειται, είναι ζήτημα ιδιωτικό», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων.