Οι πρόσφατες δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ που ισχυρίστηκε πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει προβάδισμα έναντι αυτού της Λατινικής Αμερικής προκάλεσαν την αντίδραση του Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που στα 40 του κατέκτησε με τη Φλουμινένσε το Κόπα Λιμπερταδόρες, ξέσπασε κατά του Γάλλου σούπερ σταρ.

«Ο Εμπαπέ είναι βλάκας! Είπε αυτά που είπε και μετά η Αργεντινή πέρασε από πάνω του. Ναι, έβαλε τρία γκολ στον τελικό, αλλά η Αργεντινή πήρε το Μουντιάλ και ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Έχει πολλά να μάθει ακόμη, δεν μπορεί να μιλά έτσι για το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής. Καλύτερα να βουλώσει το στόμα του! Είναι σπουδαίος παίκτης, πιστεύω πως θα κατακτήσει 3-4 Χρυσές Μπάλες αλλά πρέπει να προσέχει τα λόγια του. Αν είχε πλεονέκτημα η Ευρώπη, δεν θα έρχονταν όλοι να αποκτήσουν παίκτες από εδώ, αλλά θα πήγαιναν στη Βραζιλία», τόνισε ο χειμαρρώδης Μέλο.

«Ευτυχώς δεν είχα την χαρά να παίξω απέναντι στον Εμπαπέ. Το ευτυχώς δεν ξέρω, βέβαια, αν πάει για μένα ή για εκείνον», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος, που είναι γνωστός για το σκληρό παιχνίδι του και μάλλον δεν θα του… γλίτωνε και ο 24χρονος Γάλλος αν ήταν αντιμέτωποι.