Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

-Για το νικηφόρο σερί και το ματς με τον Οθέλλο: «Έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες που μας ανέβασαν στη βαθμολογία. Είχαμε χάσει έδαφος αρχικά με κάποια αποτελέσματα. Είμαστε στα ψηλά όμως η μάχη συνεχίζεται. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τη νίκη στον αγώνα με τον Οθέλλο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, είναι όλα ντέρμπι. Ούτε με τον Εθνικό ήταν εύκολο. Κάποτε λέμε ότι υπάρχουν βατοί αντίπαλοι αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι. Ο Οθέλλος είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Πέρυσι είχαμε περισσότερους βαθμούς αλλά δεν βγήκαμε ούτε Ευρώπη. Φέτος είμαστε πιο υποψιασμένοι από πέρυσι».

-Για την παρουσία των Ίβουσιτς-Ρους στα τελικά του Euro: «Είναι πολύ σημαντικό. Πέραν από το οικονομικό κομμάτι, είναι και μια δικαίωση ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στα τελικά του Euro».

-Για το ότι η ομάδα διαθέτει την καλύτερη επίθεση: «Έχουμε πολυφωνία στο σκοράρισμα και είναι πιο σημαντικό, δεν το είχαμε πέρυσι».

-Για Μελούσο και Κανέ: «Θα εγγραφούν και οι δύο τον Ιανουάριο. Τους έχουμε αγοράσει και τους δύο, θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, ειδικά ο Κανέ που είναι μαζί μας από πέρυσι. Έχουμε αρκετά ισορροπημένο ρόστερ, δεν θα προβούμε σε βιαστικές κινήσεις, εάν χρειάζονται».

-Για το περιβόητο θέμα της ανακαίνισης και κατασκευής γηπέδων: «Ίσως στο τέλος πρυτανεύσει η λογική στο θέμα των γηπέδων. Ακούω διάφορα για τα γήπεδα που χρήζουν ανακαίνισης για άλλες ομάδες και μένω έκπληκτος. Όπως δόθηκαν λιμάνια και αεροδρόμια, να δοθούν και τα γήπεδα. Θα ανασάνει οικονομικά η κυβέρνηση. Νομίζω είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει, εναπόκειται να πάρουν αυτοί που πρέπει τις λογικές αποφάσεις. Να καθίσουμε σε ένα τραπέζι όσοι θέλουν να βρεθούν πραγματικές λύσεις».