Τους Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ της, με τη μορφή δανεισμού, η Μπαρτσελόνα στην τελευταία μέρα των μεταγραφών και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον τους.
Πρόσφατα, ο Ντέκο ανέφερε σε δηλώσεις του πως πρόθεση της Μπάρτσα είναι να κρατήσει στο ρόστερ της και τους δύο κάτι που σημαίνει πως πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της MARCA, Λουίς Ρόχο, οι δύο περιπτώσεις, αθροιστικά, αναμένεται να κοστίσουν στην Μπαρτσελόνα περίπου 100.000.000 ευρώ.
Αναλυτικά, η Ατλέτικο αξιώνει για τον Φέλιξ περίπου 70.000.000 ευρώ, ρίχνοντας μάλιστα αισθητά τις απαιτήσεις της καθώς το περασμένο καλοκαίρι ζητούσε περίπου 90 εκατομμύρια για την πώλησή του.
Όσον αφορά τον Κανσέλο, τα πράγματα φέρεται να είναι πιο “προσιτά”, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να πει το “ναι” στην πώληση του παρά το γεγονός με ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ παρά το γεγονός πως δαπάνησε για την αγορά του το καλοκαίρι του 2019, 65 εκατομμύρια για να τον πάρει από την Γιουβέντους