Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΖ Ζακακίου, Νικόλας Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στο Super sport FM 104.0 και δήλωσε τα εξής:

Για την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα:
«Ο βαθμός είναι καλοδεχούμενος αλλά δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς και όχι τον ένα. Βάση του αγώνα και της εμφανίσεις μας αδικεί το αποτέλεσμα αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι. Κάναμε μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και βλέπουμε τον αγώνα με την Καρμιώτισσα».

Για το ότι αγνοεί η ομάδα τη νίκη εδώ και αρκετό καιρό:
«Μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς μετά τη τελευταία φορά που νικήσαμε αλλά είναι μονόδρομος η νίκη την επόμενη αγωνιστική αφού την αγνοούμε εδώ και καιρό».

Για το πως ήταν οι παίκτες στα αποδυτήρια μετά την αναμέτρηση:
«Ήταν απογοητευμένοι σίγουρα αφού η ομάδα μας έκανε συνέχεια επιθέσεις ιδιαίτερα μετά τη κόκκινη. Μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα για να πάρουμε τη νίκη αλλά ευτυχώς ήρθε το γκολ στο τέλος του αγώνα».

Εάν νικήσει η ΑΕΖ τότε κάνει μεγάλο βήμα για παραμονή βαθμολογικά:
«Στόχος και το μήνυμα είναι ότι η νίκη είναι μονόδρομος αφού θα ανοίξουμε την ψαλίδα από την διαβάθμιση αλλά θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αφού είδαμε την Καρμιώτισσα που πήρε νίκη απέναντι στον Άρη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς γιατί θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ψυχολογία και για να βάλουμε πίεση στους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας».

Έμεινε ικανοποιημένος ο Λιάσος με την εμφάνιση;
«Ο προπονητής σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος αφού παίζαμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που παλεύει για εξάδα και εμείς παρουσιαζόμαστε έτσι σημαίνει ότι ανεβάζουμε τον πήχη».

Για το πέναλτι και την επεξήγηση του τμήματος διαιτησίας:
«Δεν προσπαθήσαμε ποτέ να μιλήσουμε για τη διαιτησία και ούτε θα μιλήσουμε τώρα αυτά να τα βλέπουν οι αρμόδιοι και να αποφασίζουν».

Τα αγωνιστικά ενόψει Καρμιώτισσας:
«Επιστρέφει ο Ζλόγκαρ και οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Λιάσου Λουκά».

Για τις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου:
«Σίγουρα είναι ένα κομμάτι που θα το πράξουμε και θα προχωρήσουμε και στις τέσσερεις που μπορούμε να κάνουμε αφού είναι απόφαση του προπονητή και δουλεύει ήδη πάνω σε αυτό».

Για τις πληρωμές των παικτών:
«Πληρωμένοι άπαντες, 30 του μηνός μέχρι την Δευτέρα θα είναι πληρωμένος ο μήνας και η διοίκηση κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαστε από τις μόνες ομάδες που το πράττουμε κάθε μήνα».