Μετά τα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην Πάφο στόχος των δραστών έγιναν το Γραφείο Εργασίας.
Οι Αρχές εκτιμούν πως η διάρρηξη στα Γραφεία Εργασίας συνδέονται και με την διάρρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες είχαν βάλει στο μάτι και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Σε σχέση με την διάρρηξη στα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην Πάφο χτες Τρίτη η Αστυνομία Πάφου καταζητεί. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου  πρόκειται για 28χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται
Ο κ. Νικολάου αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης είπε στο ΚΥΠΕ πως  καταγγέλθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αστυνομία Πάφου από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας ότι παραβιάστηκε η κύρια είσοδος του κτηρίου του Γραφείου Ευημερίας στην Πάφο.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι «κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστος παραβίασε την κύρια είσοδο και εισήλθε στα γραφεία, προξενώντας ζημιές ύψους 1400 ευρώ. Εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε να κλάπηκε οτιδήποτε», πρόσθεσε.
Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι η σκηνή έχει αποκλειστεί και απ’ αυτήν παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Οι εξετάσεις προς εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.