Ματσάρα έγινε στο Αθανάσιος Διάκος. Το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο, που τα είχε όλα, δηλαδή ένταση, πολλά γκολ, θέαμα και σασπένς, έληξε ισόπαλο 3-3 για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Στα πρώτα 22 λεπτά είχαν σημειωθεί τέσσερα γκολ. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με τους Ασεβέδο (4′) και Έντερ (8′), με τη Λαμία να απαντάει με Μαρτίνεθ (13′) και Σλίβκα (22′).
Μάλιστα, πριν από την ισοφάριση ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν και προβάδισμα στο 55′ με τον Σίντκλεϊ, αλλά οι Περιστεριώτες κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, με τον Βέργο να ευστοχεί για το 3-3 στο 65′.
Στην βαθμολογία, η Λαμία παραμένει στην 6η θέση εντός ζώνης playoffs με 16 πόντους. Ο Ατρόμητος συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς και ανέβηκε στους 11.

Το ματς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρελό ρυθμό και τον Ατρόμητο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Μετά από απομάκρυνση του Τζανετόπουλου, ο Ασεβέδο έκανε το αδύναμο πλασέ, η μπάλα βρήκε και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Κοσέλεβ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο παιχνίδι. Ο Βέργος έβγαλε την μπάλα πλάγια στον Βαλένσια, ο οποίος γέμισε από τα δεξιά στην περιοχή και ο Έντερ, ο οποίος τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και με το κεφάλι σκόραρε.
Η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση και μείωσε στο 13ο λεπτό. Ο Καρλίτος έκανε το σουτ αριστερά στην περιοχή με τον Τσιντώτα να αποκρούει σε πρώτη φάση. Ωστόσο, ο Μαρτίνεθ ακολουθούσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει. Στο 19′ δόθηκε πέναλτι για τάκλιν του Τζανδάρη στον Τσακμάκη. Ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο τέρμα, αλλά την έχασε με τον Κοσέλεβ να αποκρούει την εκτέλεση του Βαλένσια.
Το εκπληκτικό ξεκίνημα του παιχνιδιού κορυφώθηκε στο 22′, με τη Λαμία να επιστρέφει στο σκορ. Ο Καρλίτος έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Τσιλούλης στο πρώτο δοκάρι σούταρε στα σώματα, η μπάλα έφτασε στον Σλίβκα, ο οποίος πλάσαρε για το 2-2. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Τζανετόπουλου.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Ατρόμητος κράτησε την μπάλα και είχε δύο τελικές με τον Ασεβέδο στο 49′ και τον Έντερ στο 53′. Ωστόσο η Λαμία πάτησε γκάζι και στο 54′ είχε πολύ καλή στιγμή με τον Μαρτίνεθ, πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Τσιντώτας.
Έπειτα από ένα λεπτό η Λαμία πήρε προβάδισμα. Ο Καρλίτος μοίρασε την μπάλα στο Σιμόν στα δεξιά, εκείνος γέμισε προς το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σίντκλεϊ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Η Λαμία δεν έμεινε για πολύ μπροστά στο σκορ.
Οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Βέργο μετά από μαρκάρισμα του Παπαδόπουλο. Ο κ. Βεργέτης ειδοποιήθηκε από το VAR, τσέκαρε τη φάση στο μόνιτορ και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε ξανά το ματς σε ισορροπία στο 65ο λεπτό του αγώνα.
Στο 73′ οι παίκτες της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Καρλίτος από τον Τσακμάκη, ωστόσο διαιτητής και VAR δεν είδαν κάτι αντικανονικό στη φάση. Ο υψηλός ρυθμός και η ένταση στην αναμέτρηση συνεχίστηκαν με τον Καρλίτος να έχει καλή στιγμή στο 76′ και στο 82′. Ωστόσο, το 3-3 σε αυτό το συγκλονιστικό παιχνίδι παρέμεινε έως το φινάλε.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Σλίβκα (85′ Ακούνια), Τζανδάρης, Μαρτίνες (71′ Τόσιτς), Καρλίτος, Τσιλούλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονσάλες (83′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Βέργος (67′ Αντζιέλσκι), Φριντζόνσον (46′ Ρομπάιγ), Καμαρά (90+5′ Κουέν), Βαλένσια