Τώρα που…κόπασε-κάπως- η θύελλα αντιδράσεων για τη μη κλήση του Κωνσταντίνου Σεργίου στην Εθνική Κύπρου, από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ήρθε η ώρα να απευθύνω μερικές ερωτήσεις προς τον Γεωργιανό κόουτς. Αλήθεια, κ. Κετσπάγια δεν σας είπανε τα…κατορθώματα του αρχηγού της Νέας Σαλαμίνας;
Αν όχι, πάρτε σημειώσεις.
-Δεν έχασε…δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα όντας ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν έχοντας σταθερότητα και συνέπεια στις εμφανίσεις του.
-Έπαιξε ΚΑΙ ως αριστερό μπακ για τους ερυθρόλευκους παρόλο που η φυσική του θέση είναι το δεξί άκρο της άμυνας, όπως ήδη ξέρετε.
-Έχει δώσει ασίστ κι αν θέλετε μπορώ να γίνω ακόμα πιο…ενοχλητικός.
-Τα τελευταία τρία χρόνια, από τη σεζόν 2020-21, κατέγραψε 69 συμμετοχές με τη Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα! Και το…κοντέρ δεν θα σταματήσει εδώ ως φαίνεται. Ξέρετε πόσες κάρτες δέχθηκε σε αυτά τα ματς συνολικά; Μόλις εφτά κίτρινες!
Κόουτς, είχατε πει πως «μακάρι να μπορούσα να καλέσω περισσότερους παίκτες», ωστόσο, δεν φαίνεται να…ασπάζεστε την ευχή σας. Δηλώσατε πως «έκανα κι εγώ λάθη», αλίμονο να μην κάναμε όλοι μας, άνθρωποι είμαστε άλλωστε, όμως εσείς μοιάζετε να μην μαθαίνετε από αυτά…
Ας πάμε τώρα στις δύο ερωτήσεις του…εκατομμυρίου. Η πρώτη είναι η εξής: Πώς γίνεται να πιστεύετε πως ο Σεργίου δεν αξίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την κλήση στην Εθνική.
Προχωράμε τώρα και στη δεύτερη που είναι πιο…ζόρικη. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν συμπεριλαμβάνετε τον 23χρονο στην αποστολή; Εύχομαι να μην υπάρχει συγκεκριμένος σκοπός…
Κι επειδή στην Κύπρο ζούμε κι οι κακοπροαίρετοι θα πουν την κουβέντα τους-όπως συνηθίζουν, να τους απαντήσω κι αυτούς.
Όχι, ούτε γνώρισα τον Κωνσταντίνο Σεργίου, ούτε ξέρω κάποιον από το φιλικό-οικογενειακό του περιβάλλον.
Όχι, δεν με προέτρεψε κανείς που να έχει «συμφέροντα» να γράψω αυτή την άποψη. Κι αν σκεφτήκατε κάτι τέτοιο, πραγματικά λυπάμαι για λογαριασμό σας. 
Όχι, δεν είμαι προπονητής κι όντως δεν γνωρίζω καλύτερα από τον Γεωργιανό τεχνικό της Εθνικής Κύπρου.
Όχι, δεν έχω, ούτε θα έχω τίποτα προσωπικό με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ίσα-ίσα που του «βγάζω το καπέλο» για τα όσα έκανε-πρόσφερε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και στην εξέλιξή του. Απλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανε ξεκάθαρο σφάλμα με τη μη κλήση του αρχηγού της Νέας Σαλαμίνας.

Θράσος Δημητρίου