Η Κάλιαρι την περασμένη αγωνιστική έκανε σεφτέ στις νίκες και σήμερα κέρδισε και την Τζένοα (2-1) και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και τα δυο γκολ οι αλλαγές του Ρανιέρι στο ημίχρονο.

Το ματς είχε καλό ρυθμό αλλά η πρώτη του μεγάλη φάση δημιουργήθηκε στο 30ο λεπτό. Ο Μανκόζου είδε εκτός εστίας τον Μαρτίνεθ και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω και στο 36’ η Τζένοα είχε δοκάρι με τον Βάσκεθ ενώ στο 39’ ακυρώθηκε γκολ του Ζίτο.

Η Κάλιαρι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Βιόλα πάτησε περιοχή από δεξιά και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Ωστόσο στο 51’ μετά από γύρισμα από δεξιά ο Γκολντανίτζα έκανε τραγικό λάθος και ο Γκούντμουντσον με όμορφο γυριστό έγραψε το 1-1.

Στο 56’ ο Μαρτίνεθ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ζίτο ενώ στο 69’ ο Πετάνια άνοιξε δεξιά στον Τζάπα που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-1. Στο 90+2′ ο Σκούφετ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Πούσκας.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφετ, Χατζηδιάκος (46’ Τζάπα), Γκολντανίτζα, Οτζέλο (90+6′ Ομπέρτ), Ντοσένα, Μανκόζου (46’ Βιόλα), Πράτι, Οριζτιάνο (64’ Πετάνια), Γιάνκτο (78’ Άτσι), Μακουμπού, Ζίτο

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνεθ, Μαρτίν (66’ Χαπς), Ζαμπέλι, Βάσκεθ, Ντραγκουσίν, Ντε Βίντερ, Στρόουτμαν (59’ Θόρσμπι), Μπαντέλι (60’ Πούσκας), Μαλινόβσκι (84’ Εκουμπάν), Φρέντρουπ, Γκούντμουντσον