Από τον Τομόρι στην άμυνα, μέχρι και τον φοβερό Ζιρού που στα 37 του χρόνια παραμένει αμείλικτος μπροστά από την αντίπαλη εστία, η Μίλαν σίγουρα θα σκέφτεται μήπως κάνει ένα ωραίο, Χριστουγεννιάτικο δώρο στην Τσέλσι φέτος, για να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη της…
Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να επιβληθούν της Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης στο «Σαν Σίρο», επικράτησαν 2-1 και κάπως έτσι ο … όμιλος του θανάτου όπου συμμετέχουν επίσης οι Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ παρέμεινε ανοιχτός για όλους.
Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι στην καλή της βραδιά δεν σου επιτρέπει να καθίσεις ήρεμα στην θέση σου, αφού μπορεί να τρέξει με τέτοια ταχύτητα και να φτιάξει τέτοιες φάσεις που διατηρείσαι σε εγρήγορση.
Η αλήθεια είναι πως η Μίλαν έχει αναδείξει πρωταγωνιστές που τα τελευταία χρόνια αποχώρησαν από το Λονδίνο και βρήκαν στο Μιλάνο μια «στέγη» που τους επιτρέπει να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. Από τον Φικάγιο Τομόρι στα μετόπισθεν, μέχρι τον Ρούμπεν Λόφτους Τσικ που κυριαρχεί στα χαφ και από τον Κρίστιαν Πούλισικ που όταν παίρνει τις ευκαιρίες του φροντίζει να πάρει τα πάνω του, μέχρι τον φοβερό Ζιρού!
Ο τελευταίος ήταν εκείνος που με τρομερή κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στους Παριζιάνους το βράδυ της Τρίτης για το τελικό 2-1 κι έδειξε ξανά πως είναι τελικά από τους παίκτες που… γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον αριθμό της ηλικίας τους…