Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

-Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ανόρθωσης, ίσως η καλύτερη που πέρασε από την Πάφο. Είχαμε την ευκαιρία να… κολλήσουμε δύο νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Η απόδοση μας δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάζουμε με αισιοδοξία τους επόμενους αγώνες. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη στην ομάδα. Θεωρώ ότι θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο κι όταν δεν το πράττουμε, είναι σημαντικό να κερδίζουμε όπως κάναμε και χθες».

-Για το θέμα του γηπέδου: «Είχαμε ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι δεν θα μας παραχωρηθεί. Είπαμε τι ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε, ίσως να είχαμε λάθη και στο draft που στείλαμε. Αν θέλεις να βοηθήσεις, κάνεις και δεύτερη και τρίτη συνάντηση για να καταλήξεις κάπου. Είναι σημαντικό πρόβλημα το γηπεδικό, θα μονοπωλεί στα επόμενα χρόνια. Είναι παράλογο. Από τη στιγμή που έχουν πωληθεί αεροδρόμια και λιμάνια σε ιδιώτες, μπορείς κάλλιστα να βγεις σε προσφορές, να βάλεις τις δικλίδες ασφαλείας που θέλεις κι όλα καλά κι ωραία. Στην Ελλάδα δόθηκαν γήπεδα σε ομάδες διότι δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν».

-Για την οθόνη που στο «Στέλιος Κυριακίδης»: «Θα τοποθετηθεί οθόνη, παρότι δεν ήταν δική μας ευθύνη, αλλά το κάναμε ώστε επιτέλους να έχουμε το αυτονόητο…».

-Τα αγωνιστικά: «Υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί παικτών που δέχθηκαν κάποια χτυπήματα στο παιχνίδι. Ο Πέπε και ο Μπότσκαϊ. Θα εκτίσουν την ποινή τους με τον Εθνικό οι Μπρούνο και Ικόκο.Ο Κβίντα συμπλήρωσε κάρτες, θα δούμε σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την τιμωρία του».