Σήμερα Παρασκευή (24/11) στο Μακάρειο Στάδιο και ώρα 19:00, ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα με τον Διγενή να είναι στους 14 βαθμούς και στην 4η θέση ενώ με ένα περισσότερο βαθμό ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 2η θέση. Προβλέπεται σπουδαίο ντέρμπι και η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Team Manager του Διγενή Άριστο Αριστοδήμου και τον εκπρόσωπο τύπου του Ολυμπιακού Ανδρέα Παναρέτου οι οποίοι μίλησαν για την αναμέτρηση και για την πορεία των ομάδων τους.

Ο Team Manager του Διγενή Μόρφου Άριστος Αριστοδήμου δήλωσε τα εξής:
Για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό: «Βαθμολογικά είναι ένα ντέρμπι, σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά πάμε για τη νίκη στο Μακάρειο το οποίο είναι η έδρα και για τις δύο ομάδες. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε για τη νίκη με κάθε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός πιστεύω δεν θα είναι επηρεασμένος από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε γιατί είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι ένα παιχνίδι με αρκετή δύναμη. Ακόμα, είναι σημαντική η επιστροφή του προπονητή τους στον πάγκο και αυτό θα τους βοηθήσει αλλά και πάλι εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Ο μόνος που είναι εκτός για την ομάδα μας είναι ο Κων/νος Μενοίκου λόγω τραυματισμού».
Για τον κόουτς Νώντα Χριστινάκη και την σπουδαία δουλειά που κάνει: «Είναι η 3η σεζόν μου με τον Νώντα ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά με Κύπριους ποδοσφαιριστές καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στον Διγενή. Είμαστε ομάδα προπονητή και οι επιτυχίες δεν είναι τυχαίες αφού το έκανε και στις υπόλοιπες ομάδες που δούλεψε. Στα αποδυτήρια υπάρχει εξαιρετικό κλίμα αλλά η άποψη μου είναι ότι η ομάδα δεν έχει ταβάνι αλλά ότι και να γίνει θα το κυνηγήσουμε. Δεν θα λέμε μεγάλα λόγια αλλά όταν βλέπουμε ότι ο Διγενής μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα τότε είμαστε χαρούμενοι και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε κα ότι φέρει η συνέχεια».

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Ανδρέας Παναρέτου ανέφερε τα εξής:
Για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου:
«Είναι βέβαιο ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα καθ’ όλη την διάρκεια της διακοπής για να επανέλθουμε  στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον Διγενή Μόρφου και την φετινή του πορεία, είναι μια ιστορική ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που φέτος έχει φτιαχτεί για να κερδίζει κάθε παιχνίδι με όλο τον σεβασμό προς τον αντίπαλο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας για να δείξουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη. Η μοναδική μας απουσία είναι ο Νέστωρας Μυτίδης λόγω τραυματισμού».
Για την επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο και εάν επηρέασε η απουσία του:
«Σίγουρα επηρέασε την ομάδα η απουσία του προπονητή μας διότι ζει το παιχνίδι, είναι εντός σαν να αγωνίζεται και μεταδίδει την ενέργεια του στους ποδοσφαιριστές του. Είναι σίγουρα ένας προπονητής ο οποίος όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα αποδίδει καλύτερα και η επιστροφή του πιστεύω θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου
19:00 Διγενής Μόρφου-Ολυμπιακός
Σάββατο 25 Νοεμβρίου
14:30 ΕρμήςΟμόνοια 29Μ
14:30 FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενής-Αχυρώνας/Ονήσιλος
14:30 Ακρίτας-ΠΑΕΕΚ
14:30 ΕΝΠ-Πέγεια 2014
14:30 ΕΝΑΔ-ΑΣΙΛ
14:30 Π.Ο Ξυλοτύμπου-Ομόνοια Αρ.
14:30 Αγία Νάπα-ΜΕΑΠ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)
Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου
18:00 ΠΑΕΕΚ-FREEDOM24 ΕΝΥ Διγενής
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
14:30 Ομόνοια Αραδίππου-Διγενής Μόρφου
14:30 ΟλυμπιακόςΕρμής
14:30 Αγία Νάπα-ΕΝΑΔ
14:30 ΑΣΙΛ-ΕΝΠ
14:30 Πέγεια 2014-Π.Ο Ξυλοτύμπου
14:30 ΜΕΑΠ-Αχυρώνας/Ονήσιλος
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
14:30 Ομόνοια 29Μ-Ακρίτας

Σόλωνας Κύπρου