Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 4/4 στον 7ο όμιλο του Champions League κι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα νοκ άουτ του θεσμού, με τη Λειψία να την ακολουθεί από τον ίδιο όμιλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στον 7ο όμιλο του Champions League και με τη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις έκανε το 4/4 και μαζί με τη Λειψία έγιναν οι πρώτες ομάδες που προκρίνοται στα νοκ άουτ του θεσμού.

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί των πρωταθλητών Ευρώπης και των Γερμανών χρονικά, όμως ηττήθηκε από τη Σαχτάρ στο Αμβούργο κι έχασε το απόλυτο των βαθμών.

Στους αγώνες της Τετάρτης, το ενδιαφέρον για τις πρόωρες προκρίσεις απλώνεται σε τρεις ομίλους.

Στον 1ο, η Μπάγερν έχει τρεις νίκες στον 1ο γύρο και με ακόμα μία επί της Γαλατάσαραϊ στο Μόναχο εξασφαλίζει την πρόκριση.

Στον 3ο όμιλο, η Ρεάλ έχει κι αυτή το απόλυτο των νικών και υποδεχόμενη την Μπράγκα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” μπορεί να φτάσει τους 12 και να αυξήσει στους εννέα την απόσταση από τους Πορτογάλους που βρίσκονται στην 3η θέση.

Από τον 4ο όμιλο μπορούν να προχωρήσουν από την 4η αγωνιστική δύο ομάδες. Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ ισοβαθμούν στην κορυφή κι αν επικρατήσουν των Μπενφίκα (εντός) και Ζάλτσμπουργκ (εκτός) αντίστοιχα, παίρνουν τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης. Οι Ιταλοί θα προκριθούν σίγουρα αν επικρατήσουν των Αυστριακών, όμως αν δεν τα καταφέρουν, τότε δεν προκρίνονται ούτε εκείνοι ούτε οι Ισπανοί, ακόμα κι αν νικήσουν τους Πορτογάλους.