Το τελευταίο της παιχνίδι στην προκριματική φάση του Euro 2024 δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα, φιλοξενώντας στο στάδιο «Αλφαμέγα» στη Λεμεσό την Ισπανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιδιώξει να ξεκολλήσει από το μηδέν έστω κι στο φινάλε, παρότι το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι σε μία από τις κορυφαίες Εθνικές ομάδες στον κόσμο. Τουλάχιστον, να καταγράψει μετά από καιρό μία θετική παρουσία.. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο και στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Άντερσον Κορρέια, Σταύρος Γαβριήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Ηλία, Κωνσταντίνος Παναγή,  Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Ιωάννου, Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Ζοέλ Μολ, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Κωνσταντίνος Λαϊφης και  Ιωάννης Πίττας.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν εξαντληθεί και πέραν των 10.000 φιλάθλων θα βρίσκονται στις κερκίδες. Στο άλλο παιχνίδι του ‘Α’ ομίλου, η Γεωργία υποδέχεται τη Σκωτία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ