Χωρίς τους τραυματίες Τζουντ Μπέλινγχαμ και Λίβαϊ Κόλγουιλ αναμένεται να αγωνιστεί η εθνική Αγγλίας στα προσεχή παιχνίδια για την προκριματική φάση του Euro 2024, κόντρα σε Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία.

Ο Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο αμυντικός της Τσέλσι υποφέρουν και οι δύο από προβλήματα στον ώμο και αποφασίστηκε να αποχωρήσουν, ώστε να συνεχίσουν τις αποθεραπείες τους, σε Μαδρίτη και Λονδίνο, αντίστοιχα.

Η κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών αξιολογείται από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι τραυματισμοί τους, αλλά στην παρούσα φάση μοιάζει απίθανο να αγωνιστούν στους προσεχείς αγώνες των «τριών λιονταριών».

Εν τω μεταξύ, οι Κόουλ Πάλμερ, Ρίκο Λιούις και Εζρί Κόστα κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ώστε να καλύψουν τους επίσης τραυματίες Τζέιμς Μάντισον, Κάλουμ Γουίλσον και Λιούις Ντανκ.

Ο Πάλμερ της Τσέλσι και ο Λιούις της Σίτι προβιβάστηκαν από την Αγγλία Κ21, ενώ ο Κονστά, που είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 με την αντίστοιχη εθνική, κλήθηκε για πρώτη φορά στους άνδρες της πατρίδας του.