Αυτό το οριστικό συμπέρασμα που επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του in.gr  στις 23 Αυγούστου 2023, περιλαμβάνει το πόρισμα των 81 σελίδων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ σχετικά με τα ευρήματα από τον χώρο της επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν και το σημείο της δολοφονίας του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο που αποκαλύπτει το in.gr η πρώτη σταγόνα αίματος με το δείγμα Α (σχετική φωτογραφία) που εντοπίσθηκε στον υπαίθριο χώρο της οδού Κιουταχείας ανήκει στον Μιχάλη Κατσούρη.

Ένα πόρισμα που φαίνεται οριστικά να διαψεύδει  το  σενάριο (Σε σχετικές επισημάνσεις για την μη ορθότητα αυτής της εκδοχής είχαν προχωρήσει κι οι δικηγόροι κκ Στ Γεωργόπουλος και Χρήστος Μαυρομμάτης που εκπροσωπούν νομικά την οικογένεια του θύματος) για μη σκόπιμο τραυματισμό του από άλλον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα κτυπήματα των αντιπάλων τους.

Ακόμη στο έγγραφο που παρουσιάζει τώρα το in.gr επιβεβαιώνεται και το χθεσινό ρεπορτάζ του Mega ότι βρέθηκαν ίχνη αίματος του 29χρονου δολοφονηθέντα σε μαχαίρι και σε μία φωτοβολίδα που φέρεται ν ανήκε στους επιτιθέμενους χούλιγκαν.