Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού να ολοκληρώθηκε και επίσημα στις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η πρόθεση των διοικούντων τον Άρη Θεσσαλονίκης είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον Άκη Μάντζιο τα κατάλληλα υλικά για να παρουσιάσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Προς αυτήν την κατεύθυνση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “africafoot”, οι “κίτρινοι” κοιτάζουν την περίπτωση του Καμερουνέζου πρώην ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας Ζορζ Μαντζέκ.

Ο Άρης δεν παίζει μόνος του, όμως, για τον έμπειρο αμυντικό μέσο, καθώς ο 34χρονος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ινδίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Κύπρου και -εσχάτως- του Ισραήλ. Ο Ζορζ Μαντζέκ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος μετά από έναν χρόνο που έπαιξε στο νησί μας με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία πραγματοποίησε 34 συμμετοχές.

Με στόχο να τον αποκτήσει άμεσα για να μπει στο κλίμα της ομάδας και να είναι έτοιμος τον Ιανουάριο, όταν και μπορεί να δηλωθεί στη Stoiximan Super League, ο Άρης επιδιώκει να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στη μεσοαμυντική του γραμμή, καθώς ο διεθνής με τα “Αδάμαστα Λιοντάρια” έχει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Στουτγκάρδη, Καϊζερσλάουτερν, Ρεν, Οσέρ, Μακάμπι Χάιφα και Σπάρτα Πράγας.