Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς ρίχνονται την Κυριακή (22/10) στις 15:00 στη μάχη του τελικού στο τουρνουά της Αμβέρσας, διεκδικώντας μαζί τον πρώτο τίτλο τους.
Την Κυριακή (22/10) στις 15:00 ο Πέτρος κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσουν τον 1ο τίτλο τους μαζί στο tour, αντιμετωπίζοντας στον τελικό European Open τον Ουρουγουανό Αριέλ Μπέαρ και τον Τσέχο Άνταμ Πάβλασεκ.
Λίγη ώρα μετά από την ήττα του Στέφανου απέναντι στον Φιλ, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 2-1 των Αρνεοντό και Βάισμπορν και έτσι προκρίθηκε στον τελικό του διπλού στο τουρνουά της Αμβέρσας
Αυτός είναι ο 1ος τελικός που θα παίξουν μαζί τα δυο αδέρφια, ενώ για τον Πέτρο θα είναι και ο 1ος τελικός γενικά σε ΑΤΡ διοργάνωση, εξασφαλίζοντας και την πρώτη του είσοδο στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.
Για τον Στέφανο θα είναι ο 3ος τελικός σε ΑΤΡ διοργάνωση, μετά την πορεία του μέχρι τον τελικό του Miami Masters το 2019 μαζί με τον Γουέσλι Κούλοφ, αλλά και την κατάκτηση του 500αριού στο Ακαπούλκο το 2022 μαζί με τον Φελιτσιάνο Λόπεζ.