Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε και στα επεισόδια στον τελικό του Σούπερ Καπ.

«Κάποιος θα κερδίσει κάποιος θα χάσει. Δεν έγινε κάτι στο παιχνίδι για να δικαιολογούν τα επεισόδια. Είναι ιερή η στιγμή της απονομής και πρέπει όλοι να σέβονται. Ο ηττημένος να χειροκροτήσει το νικητή και ο νικητής πανηγυρίσει σε κόσμια πλαίσια. Ρίχτηκαν αντικείμενα, τραβήχτηκαν οι αθλητές μας πίσω και όταν αποχώρησαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης συνεχίστηκε η διαδικασία της απονομής. Αυτά δεν χρειάζονται».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Εμείς δεν καταφέραμε να πουλήσουμε όλα τα εισιτήρια μας. Δεν μπορούμε μόνο να ζητάμε από τους αθλητές να κερδίζουν τίτλους. Πρέπει να είμαστε εκεί να τους στηρίζουμε. Θεωρώ ότι 300 εισιτήρια για την Ομόνοια και την Ανόρθωση με 10 ευρώ πρέπει να εξαντλούνται».

Για την αναστολή του τμήματος καλαθόσφαιρας: «Το τμήμα της καλαθόσφαιρας ήταν στην β’ κατηγορία μέχρι το 2018. Την σεζόν 2018-2019 με απόφαση του δ.σ. επί προεδρίας Λώρη Κυριάκου αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην α’ κατηγορία και αγωνιστήκαμε για 5 χρόνια. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Όταν δεν έχει Ακαδημίες ψάχνεις 12 παίκτες κάθε χρόνο. Έγινε μεγάλη προσπαθεί από λίγα χέρι και ευχαριστώ τον συνάδελφο στο δ.σ τον Ματθαίο Παπαπέτρου που έτρεξε μαζί με τον λειτουργό του τμήματος Κυριάκο Αδάμου. Δεν είχαμε στήριξη από τον κόσμο αλλά δεν φταίω τους φιλάθλους, είναι ευθύνη δική μας. Παρά τις δυσκολίες πήγαμε μια χρονιά στο final-4 και πήραμε την 5η θέση με πολύ χαμηλό μπάτζετ. Το μπάτζετ ήταν γύρω στις 180.000 είναι το μισό της πετόσφαιρας. Πήραμε αυτή την απόφαση γιατί για να υπάρχει μέλλον πρέπει να υπάρχουν Ακαδημίες. Βλέπαμε ότι δεν θα είχαμε ανταγωνιστική ομάδα και αποφασίσαμε να μην κατέβουμε για ΄να χρόνο και να έρθουμε σε συνεργασία με φίλους που μπορούν να βοηθήσουν για να οργανωθούν Ακαδημίες, πιθανόν να συνεργαστούμε και με Ακαδημίες. Στόχος σε 4-5 χρόνια να βγάλουμε Ομονοιάτες αθλητές για να επανέλθουμε στην α’ κατηγορία. Στο βόλεϊ οι Ακαδημίες ήταν με μικρό αριθμό παιδιών και πλέον ξεπεράσαμε τα 110 παιδιά. Δεν λέμε μόνο να αποφασίζουμε, αλλά να κάνουμε πράγματα. Αν το προσπαθήσουμε και στην καλαθόσφαιρα θα τα καταφέρουμε».