Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) και το American University of Cyprus (AUCY) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, με σκοπό την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας.

Το παρόν Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε στο @aucy_larnaka_campus στις 04 Οκτωβρίου 2023, από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π. κύριο Σπύρο Νεοφυτίδη και από τον κύριο Χρίστο Καρά, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του American University of Cyprus (AUCY).

Το Μνημόνιο περιλαμβάνει την παροχή υποτροφιών σε μέλη του ΠΑ.Σ.Π. για εισαγωγή τους σε προγράμματα σπουδών που προσφέρει το American University of Cyprus στη Λάρνακα με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι υποτροφίες που θα παρέχονται θα κατανέμονται σε μέλη του ΠΑ.Σ.Π. και/ή σε συγγενείς 1ου βαθμού των μελών του συνδέσμου, αγόρια και κορίτσια, σύμφωνα με οικονομικά κριτήρια και με βάση σχολικά, αθλητικά και ποδοσφαιρικά προσόντα. Οι υποτροφίες αφορούν όλα τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. τόσο για πτυχιακά όσο και σε μεταπτυχιακά προγράμματα, ως ακολούθως:

-Πέντε Υποτροφίες 60% σε οποιοδήποτε Προπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρεται από το AUCY.

-Πέντε Υποτροφίες 40% σε οποιοδήποτε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρεται από το AUCY.