Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για το ματς με τον Άρη και το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος: «Μια ήττα δεν μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένους κι αυτό δεν επιδέχεται εκπτώσεων. Όταν χάνουμε είμαστε απογοητευμένοι. Πέραν της καταγραφής του αποτελέσματος, είναι αλήθεια ότι εκτιμήθηκε από τον κόσμο το γεγονός ότι όλα τα δεδομένα του αγώνα ήταν συντριπτικά εναντίον μας, με δύο γκολ εις βάρος μας μέχρι το 12’, απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν με φόρα από την ευρωπαϊκή της νίκη συν την ατυχία με τον Καστέλ. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στον αγώνα, είχαμε 70% κατοχή αλλά μια ατυχία στη φάση του αυτογκόλ καθόρισε τον νικητή. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα, χάθηκε μια μάχη αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να δείξουμε την αξία μας».

-Για τον απολογισμό των 7 αγωνιστικών: «Τηρουμένων των αναλογιών, υπάρχει ικανοποίηση για τη συνολική παρουσία. Για τον τρόπο παιχνιδιού μας και τις αρχές, παραμένουν οι ίδιες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η συγκομιδή δεν είναι αρκετή για να είμαστε πρώτοι, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα. Είναι όλες…κούλουμακκα, για να το πω στα κυπριακά».

-Για το ότι έχασε όλους τους βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια της: «Θεωρούμε ότι έχουμε αποδείξει πως δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος. Κανένας δεν κυριάρχησε απέναντί μας και να φύγει με τη νίκη έτσι απλά. Ο ένας που το κατάφερε, ίδρωσε πολύ για να τα καταφέρει. Αν η ομάδα συνεχίζει να παίζει όπως τώρα, θα διευρύνει το εκτός έδρας σερί και θα βελτιώσει τη συγκομιδή της στα εντός».

-Για τους τραυματίες: «Προέκυψε πρόβλημα με τον Μιχάλη Ιωάννου μετά τον αγώνα με τον Άρη. Εντός της ημέρας θα έχουμε νεότερα μετά και τις σχετικές εξετάσεις κι από το δικό μας επιτελείο. Οι Αρμπολέδα και Γουαρίς είναι κοντά στην επιστροφή τους, θα δούμε αν αυτό θα γίνει με τη Δόξα».

-Για Σάμπο και Κίκο: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ειπωθεί για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, είναι κανονικά στο ρόστερ».

-Για τον Τζουλίου: «Είναι ένα μέλος της ομάδας. Από την πρώτη μέρα ανήκει στην πρώτη ομάδα, δεν είναι τα παιδιά που πηγαινοέρχονται από τη β’ ομάδα. Τον πιστεύουμε και γι’ αυτό παίρνει χρόνο συμμετοχής. Όχι γιατί είναι Κύπριος ή νεαρός».

-Για τον Καστέλ: «Νιώθει ενοχλήσεις και του βγήκε στο παιχνίδι. Θα πρέπει να του γίνει διαχείριση στη διακοπή».