Ο Κίκης Κωνσταντίνου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Σε ηλικία 86 ετών «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας βαριά παρακαταθήκη στην Ανόρθωση.
Ομάδες, ποδοσφαιριστές, προσωπικότητες εντός και εκτός του χώρου του αθλητισμού, οπαδοί και όχι μόνο αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον πρώην πρόεδρο της «Κυρίας».
Αναλυτικά:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:
«Ο Δρυς έπεσεν…
Με βαθύτατη θλίψη, ανακοινώνουμε ότι ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Κίκης Κωνσταντίνου, δεν είναι πια μαζί μας, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα… Αιωνία σου η μνήμη Πρόεδρε, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!
Ανακοίνωση για τις ενέργειες τίμησης της μνήμης του, θα εκδοθεί αύριο».

ΑΠΟΕΛ:
«To ΑΠΟΕΛ εκφράζει την θλίψη του και θερμά συλλυπητήρια προς την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου όπως και στην οικογένεια και τους οικείους του Κίκη Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα από την ζωή.
Ο Κίκης Κωνσταντίνου που διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα τόσο στα αθλητικά όσο και στα κοινωνικά δρώμενα της Κύπρου. Αιωνία του η μνήμη».

ΑΠΟΛΛΩΝ:
«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του επί σειρά ετών Προέδρου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Κίκη Κωνσταντίνου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Γραφείο Τύπου Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ».

ΑΕΛ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Λεμεσού εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια προς οικογένεια και τους οικείους, καθώς και σε ολόκληρη την οικογένεια της Ανόρθωσης, για τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου της Ανόρθωσης Κίκη Κωνσταντίνου, οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Σωματείου της Αμμοχώστου.
Αιωνία του η μνήμη». 

ΔΟΞΑ:
«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι Κατωκοπιας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ανόρθωσης και στους οικείους του Κίκη Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα (24/10) από τη ζωή. Αιώνια του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…» 

AEZ:
«Η ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ εκφράζει τη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και την οικογένεια του Κίκη Κωνσταντίνου, επί σειρά ετών Προέδρου της Ανόρθωσης, που έφυγε σήμερα από την ζωή.
Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Γραφείο Τύπου
ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ»

ΠΑΦΟΣ FC:
«Το Δ.Σ και όλη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του Επίτιμου Πρόεδρου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Κίκη Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, καθώς και προς την οικογένεια του προσφυγικού Σωματείου.
Ο Κίκης Κωνσταντίνου υπήρξε ένας ιστορικός παράγοντας, ο οποίος άφησε το στίγμα του τόσο στο Σωματείο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου όσο και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Αιωνία σου η μνήμη πρόεδρε».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ:
«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλοι εδώ στο Δασάκι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Κίκη Κωνσταντίνου.
Μια τεράστια προσωπικότητα, ένας μεγάλος Πρόεδρος. Ένας άνθρωπος με όραμα για την ομάδα του, για το ποδόσφαιρο, για την Αμμόχωστο. Ένας πραγματικός ηγέτης.
Συλλυπητήρια προς την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και στην οικογένεια του κ. Κίκη Κωνσταντίνου.
Αιωνία σου η μνήμη πρόεδρε».

ΚΟΠ:
«Πένθος στο ποδόσφαιρο μας για την απώλεια του Κίκη Κωνσταντίνου που απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο Κίκης Κωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της 15χρόνης θητείας του στην προεδρία της Ανόρθωσης συνέδεσε το όνομα του με τεράστιες επιτυχίες και με τις πρωτοποριακές του ιδέες συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που βοήθησαν στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας.
Για τις ενέργειες του που είχαν θετική συμβολή στο ποδόσφαιρο μας, ο Κίκης Κωνσταντίνου βραβεύτηκε το 1998 από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενώ το 2011 του απονεμήθηκε το Αριστείο της ΚΟΠ, βράβευση που συνδυάστηκε με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ανόρθωσης.
Το Αριστείο απονεμήθηκε στον αείμνηστο Κίκη Κωνσταντίνου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ως αναγνώρισης της συμβολής του στην σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης αλλά και για τη γενικότερη προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
Επί προεδρίας του στην Ανόρθωση πέραν από τις κατακτήσεις τίτλων, η ομάδα είχε να επιδείξει σπουδαίες πορείες στην Ευρώπη οι οποίες αποτέλεσαν προπομπό των επιτυχιών που ακολούθησαν.
Στα επιτεύγματα της παρουσίας του στην ηγεσία της Ανόρθωσης, καταγράφεται η ολοκλήρωση των έργων στο Αντώνης Παπαδόπουλος που αποτελεί την προσωρινή έδρα του σωματείου.
Τον Ιούλιου του 2022, ο Κίκης Κωνσταντίνου είχε επισκεφτεί τα γραφεία της ΚΟΠ και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα μαζί με το Δήμαρχο της Αγίας Νάπας Χρίστο Ζαννέττο, θέλοντας και ο ίδιος να συμβάλει στη διοργάνωση της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 που θα γίνει στην Κύπρο το 2024».

ΠΑΣΠ:
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος, το προσωπικό και τα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του Κίκη Κωνσταντίνου και την μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
Το όνομα του ιστορικού ηγέτη και επίτιμου πρόεδρου της Ανόρθωσης θα είναι για πάντα ανεξίτηλα γραμμένο στα βιβλία της ιστορίας του προσφυγικού σωματείου και του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΟΘΕΛΛΟΣ:
«Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Οθέλλου Αθηαίνου εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και θερμά συλλυπητήρια προς την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, καθώς και στην οικογένεια και τους οικείους του Κίκη Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα από την ζωή.
Ο Κίκης Κωνσταντίνου ο οποίος διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος και ιστορικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου, συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας.
Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εκφράζει την βαθύτατη της θλίψη για τον θάνατο του επι σειρά ετών Πρόεδρου της @anorthosisfc, Κίκη Κωνσταντίνου. Ο Κίκης πρόσφερε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο τα μέγιστα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του».

ΑΣΙΛ:
«Εκ του Δ.Σ του σωματείου ΑΣΙΛ Λύσης εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, καθώς και στους οικείους του επίτιμου προέδρου του σωματείου της Αμμοχώστου, Κίκη Κωνσταντίνου. Ο Κίκης Κωνσταντίνου υπήρξε μια δυναμική προσωπικότητα στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα του τόπου και ήταν ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την ομάδα της Ανόρθωσις, μετά την προσφυγιά. Αιωνία του η μνήμη…»

ΠΑΕΕΚ:
«Σύμβολο αγώνων για το κάθε προσφυγικό σωματείο, μια σπουδαία φυσιογνωμία για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Κράτησε ζωντανή την Ανόρθωση, ύψωσε περήφανα το λάβαρο της Αμμοχώστου και οδήγησε την αγαπημένη του ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες.
Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Κίκη Κωνσταντίνου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και στους οικείους του ανθρώπου που έγραψε ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Αιωνία του η μνήμη».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΛΑΪΔΗΣ:
«Η οικογένεια της Ανορθώσεως πενθεί!
Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του για τη μεγάλη αυτή ιδέα έφυγε!
Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του!
Θα μας λείψεις επίτιμε πρόεδρε μας!»

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑ:
«Καλό ταξίδι στον αναμορφωτή της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Κίκη Κωνσταντίνου. Τον άνθρωπο και αθλητικό παράγοντα που έκανε τα οπαδικά μας όνειρα πραγματικότητα.
Αιωνία σου η μνήμη πρόεδρε…»

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ:
«Πρόεδρε, Τίμησες την πόλη μας στο έπακρο. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια 🙏».

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:
«Καλό ταξίδι ΠΡΟΕΔΡΕ». 

ΜΑΧΗΤΕΣ:
«Ο αγαπημένος μας Πρόεδρος Κίκης Κωνσταντίνου δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Πρόεδρε μας. Καλή αντάμωση με τον Παυλάκη.
Το σωματείο θαν’τα μμάθκια μας!»

ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ:
«Το Δ.Σ και όλη η οικογένεια του Διγενή Ορόκλινης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του Επίτιμου Πρόεδρου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Κίκη Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, καθώς και προς την οικογένεια του προσφυγικού Σωματείου».