Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για την πορεία της ομάδας: «Στην αρχή της χρονιάς φοβηθήκαμε ότι ίσως να χάναμε τα πάντα. Φαίνεται όμως ότι έγιναν σωστές επιλογές, υπάρχει δίψα, έβαλε πολλά στοιχεία ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που αντιστρέψανε την κατάσταση. Είναι σημαντικό κομμάτι για μας ο κ. Μιλόγεβιτς. Προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρο που του αρμόζει. Επιθετικό ποδόσφαιρο, να σκοράρει, να κερδίζει κι ο κόσμος το απολαμβάνει».

-Για τον Βαλμπουενά: «Όταν κάνεις προγραμματισμό υπάρχουν πάντα τα ρίσκα. Εδώ υπάρχουν ομάδες που έχουν ξοδέψει εκατομμύρια και δεν έχουν τερματίσει ποτέ στην πρώτη τετράδα ή δεν πήραν κάποιον τίτλο. Όταν μπορούσε στο ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα θα μπορούσε και στο κυπριακό. Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ, είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται γενικώς στις προπονήσεις. Είναι υπόδειγμα, απίστευτος επαγγελματίας».

-Για τον Χάμπο: «Κάνει τη μεγάλη διαφορά. Είναι ο καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή. Είναι ασύλληπτος, τα κάνει όλα. Έχει αντιληφθεί ότι φέτος έχει το ρόλο του ηγέτη, ήρθε η στιγμή να κουβαλήσει τον Απόλλωνα και τον απολαμβάνουμε».

-Για το πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Νταρίκουα: «Αύριο θα αποφασίσει ο προπονητής».

-Για τον τραυματισμό του Κολ: «Θα περιμένουμε αύριο το πρωί την ιατρική γνωμάτευση».

-Για τον αγώνα με την Πάφος FC: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος πρέπει να κάνει ρεκόρ προσέλευσης. Το αξίζει η ομάδα, να δώσει την επιπλέον ώθηση. Να εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο εισιτήριο».