Ο Κουν Αγουέρο μοιράστηκε την άποψή του για το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι, «πόνταρε» πολλά χρήματα, προέβλεψε πολλά γκολ και εν τέλει πήγε… κουβά!

Ίσως, αν ο Ντέκλαν Ράις δεν βρισκόταν πάνω στη γραμμή στο 4ο λεπτό, η Μάντσεστερ Σίτι θα είχε πάρει το προβάδισμα στο ντέρμπι και το ματς θα ήταν αλλιώς. Το ίδιο θα συνέβαινε αν ο Νέιθαν Άκε στην εξέλιξη της φάσης δεν είχε αστοχήσει απέναντι από τον Ράγια, αν ο Άλβαρες ήταν πιο τυχερός, όταν η μπάλα βρήκε πάνω του και αν ο Έντι Ενκέτια απειλούσε περισσότερο τον Έντερσον.

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη, η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στα δίχτυα και όπως είναι γνωστό, με τα «αν» δεν δημιουργείται μία ιστορία. Κάπως έτσι, εξαιτίας όλων αυτών, ο Κουν Αγουέρο έχασε 10.000 δολάρια, στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 8η αγωνιστική της Premier League.

«Πόνταρε» πολύ, δεν φοβήθηκε να το αναρτήσει στα social media, επισήμανε πως προβλέπει πολλά γκολ και έμεινε στον… άσο. Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, το 1-0 δεν επιβεβαίωσε το ποντάρισμα του Over 3,5 και κάπως έτσι, ο Αγουέρο έχασε 10.000 δολάρια!