Ενημέρωση από την Ανόρθωση για την παρουσία της σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα:
Σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα έδωσαν το παρών τους τις προηγούμενες μέρες στελέχη της Ανόρθωσης, με σαφή στόχευση να έρθει η ομάδα μας όσο πιο κοντά γίνεται στα παιδιά.
Ο ποδοσφαιριστής μας Neofytos Michael επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λιβαδιών όπου στάλθηκαν μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια σχετικής ενέργειας του PASP Cyprus και συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας Ραφαήλ Μάμας.
Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών μας κ. Βέσκο Μιχαήλοβιτς μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας κ. Αντώνη Γιωργαλλίδη επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Δροσιάς και μίλησαν στα παιδιά για την εμπειρία τους στο ποδόσφαιρο στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού be active του Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA . Στις εκδηλώσεις συμμετείχε με… πλήρη σύνθεση (ο προπονητής κ. Μάριος Ευσταθιάδης και τέσσερις χειροσφαιριστές) και η Anorthosis Famagusta Handball. 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν τένις και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κλαρινέτο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και άτομα που μελετούν
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν μπάσκετ
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν μπάσκετ και άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο
Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο