Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν πρωταγωνιστής σε ένα μακρόσυρτο σίριαλ το περασμένο καλοκαίρι και το φινάλε τον βρήκε να εγκαταλείπει -για δεύτερη φορά- την Ίντερ, με την Ρόμα να είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του και τον ίδιο να γίνεται persona non grata για τους ιντερίστι που έπιναν κάποτε νερό στο όνομά του.
«Υπάρχουν απλά πολλοί άγνωστοι που τους άρεσε να μιλούν για μένα. Έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κίες. Θα μιλήσω στην ώρα μου, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς έγιναν τα πράγματα το περασμένο καλοκαίρι, θα σοκάρονταν όλοι», τόνισε από την πλευρά του ο Βέλγος διεθνής στράικερ, με τα λόγια αυτά να χτυπούν πολλές ευαίσθητες μιλανέζικες χορδές και να ακολουθεί σκληρή απάντηση.
Αυτή ήρθε από πλευράς της Curva Nord, του πιο δυναμικού κομματιού των τιφόζι της Ίντερ, που με ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε τον Λουκάκου να εμφανιστεί κανονικά στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στις 29 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Ίντερ – Ρόμα και να βρεθεί απέναντί τους.
«Ρομέλου Λουκάκου αηδιαστικέ! Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που έχεις να πεις, δεν μας ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες σου, δεν θέλουμε καν να ακούσουμε τη φωνή σου!!
Εάν έχεις τις μπάλες (αμφιβάλλουμε), έλα στο Μεάτσα. Το Μιλάνο σε περιμένει», ήταν το σκληρό έως και απειλητικό μήνυμα των σκληροπυρηνικών οπαδών των νερατζούρι απέναντι στο άλλοτε ίνδαλμά τους.