Το σερί σκοραρίσματος του Βαγγέλη Παυλίδη στο ολλανδικό πρωτάθλημα βρήκε τέλος στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Η Άστον Βίλα διέλυσε με 4-1 την Άλκμααρ στην Ολλανδία για τον 5ο όμιλο και ξέφυγε στην κούρσα της πρόκρισης.
Οι Άγγλοι προηγήθηκαν μόλις στο 13′ με τον Λίον Μπέιλι και δέκα λεπτά αργότερα ο Γιούρι Τίλεμανς αύξησε το προβάδισμά τους. Αυτά τα δύο γκολ προήλθαν από τις μοναδικές τελικές τους στο 1ο μέρος, το οποίο κατά τα άλλα ήταν κακό, αλλά και ισορροπημένο μεταξύ των δύο ομάδων.
Στο 2ο μέρος, οι Άγγλοι δημιούργησαν επίσης λίγες αλλά πολύ καλές ευκαιρίες, βρήκαν γκολ με τους Όλι Γουότκινς και Τζον Μακγκίν στο πρώτο 10λεπτο και καθάρισαν τα πάντα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ιμπραχίμ Σαντίκ, όμως δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.
Στον 8ο όμιλο, η Φενέρμπαχτσε υπέταξε και τη Λουντογκόρετς με 3-1 στην Κωνσταντινούπολη και έκανε το 3/3 στο γκρουπ. Ο Μισί Μπατσουαγί άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και ο Μίχα Ζάιτς με δύο γκολ κλείδωσε τη νίκη.
Οι Τούρκοι βρίσκονται με το 1,5 πόδι στα νοκ άουτ πλέον, επεκτείνοντας το αδιανόητο σερί τους σε 18 νίκες στους 18 αγώνες όλων των διοργανώσεων που έχουυν δώσει τη φετινή σεζόν.