Στην ΑΕΛ η αξιολόγηση συνεχίζεται για τον νέο προπονητή με τους διοικούντες να έχουν καταλήξει σε δύο-τρία ονόματα, που έχουν ξεχωρίσει με το βιογραφικό τους. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να πάνε σε μια καλή και ασφαλή επιλογή τεχνικού από το πάνω ράφι, αφού θεωρούν ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να ανταποκριθεί στις φετινές προσδοκίες τους. Στόχος είναι ο νέος κόουτς να κλείσει μέχρι αύριο, Πέμπτη (11/10) και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (12/10) να είναι στην Κύπρο.
Πέραν των Χαραλάμπους, Πιττάκα και Ζαχαρίου που έχουν αποχωρήσει, οι υπόλοιποι μένουν στις θέσεις τους.
Το έργο του καινούργιου προπονητή δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς θα πρέπει να αντιστρέψει το κλίμα άμεσα και να πάρει αποτελέσματα. Στα συν για την ΑΕΛ ότι κάθε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, λειτουργά υπέρ της ως επί των πλείστων και βλέπει και η ίδια καλύτερα αποτελέσματα.
Στην ονοματολογία δεν έχει διαρρεύσει, αλλά πληροφορίες μας επιμένουν ότι η επιλογή θα είναι από το εξωτερικό και προπονητή που δεν έχει δουλέψει ξανά στην Κύπρο. Ένα όνομα που προτάθηκε αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του ήταν και του Ελλαδίτη Αργύρη Γιαννίκη.