Σε δηλώσεις του στο Super sport fm 104.0 ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Αντρέας Χαρτζιώτης δήλωσε τα εξής:

Για την μεγάλη πρόκριση επί της Καρμιώτισσας:
«Ήταν μια εμφατική νίκη λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό και την δυναμικότητα των ομάδων. Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι και ενδεχομένως κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τα τελευταία έτη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανεξαιρέτως ήταν εξαιρετικοί και τους αξίζουν συγχαρητήρια.»

Για το πλάνο του Ολυμπιακού:
«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι για το 3ετες πρότζεκτ και είμαστε ακριβώς εκεί που θέλουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στο πρότζεκτ το οποίο προωθούμε και δεν δειλιάζουμε αλλά προχωρούμε και είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ όσο μπορούμε.»

Για το πρωτάθλημα και το αήττητο και το επόμενο παιχνίδι:
«Το χθεσινό παιχνίδι τελείωσε αφού ο πραγματικός μας στόχος είναι η άνοδος και ο αγώνας με την ΕΝΑΔ είναι εξίσου σημαντικός. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές έχουν την εμπειρία να είναι σοβαροί και να πάρουν τη νίκη για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε.»

Για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών:
«Κάποιους τους οποίους ξέρουμε την αξία τους τους έχουμε προστατευμένους για να μπορούμε να τους έχουμε μαζί μας και να μην φύγουν χωρίς χρηματικό όφελος.»

Για τον Καμίλο:
«Όλοι έχουν καταλάβει την αξία και την ποιότητα του για αυτό και εμείς τον έχουμε δεσμεύσει και είναι δικός μας ποδοσφαιριστής για τα επόμενα 2 χρόνια. Θα απουσιάζει με την ΕΝΑΔ λόγω τιμωρίας (δέχθηκε κόκκινη κάρτα απέναντι στην Αγία Νάπα) αλλά έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα τον αναπληρώσουμε.»

Για τον Μυτίδη οποίος ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε χθες: 
«Θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΕΝΑΔ αλλά θα αποφασίσει ο προπονητής εάν θα αγωνιστεί από την αρχή ή όχι.»

Για τον κόσμο:
«Μπορούμε και καλύτερα. Ο κόσμος είναι λίγο μουδιασμένος ακόμα λόγω κάποιων προβλημάτων του παρελθόντος. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα κάθε Σάββατο μεσημέρι για τον Ολυμπιακό μας. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας η ομάδα κάνει εξαιρετική πορεία και αποδείξαμε ότι δεν είναι φρου φρου και αρώματα αλλά έχουμε συμβούλιο και είμαστε εδώ στηρίζοντας το πρότζεκτ.»