Ήταν 22 Σεπτεμβρίου του 2003 και η Ρεμπέκα και οι συνάδερφοί της στη δουλειά ήταν κατενθουσιασμένη καθώς έφταναν στο σπίτι του Βραζιλιάνου επιθετικού Ρονάλντο σε μια αριστοκρατική συνοικία της βόρειας Μαδρίτης. Τα πάρτι γενεθλίων του ήταν θρυλικά και αυτό δεν αποτελούσε εξαίρεση. «Υπήρχε υπέροχο φαγητό, μια μπάντα σάμπα από τη Βραζιλία και σαμπάνια που έρεε άφθονη» θυμήθηκε η Ρεμπέκα.

Εκείνη την εποχή, η ίδια είχε σχέση, όπως λέει, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον συνάδερφο του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ξαφνικά, προς απογοήτευσή της τον βρήκε «κρυμμένο στο βάθος του κήπου» να συνομιλεί με ένα εντυπωσιακό μοντέλο από την Ισπανία.

«Αυτό πόνεσε» θυμάται η Ρεμπέκα, πρώην προσωπική βοηθός του Μπέκαμ. Η βραδιά της όμως, επρόκειτο να πάρει ακόμη χειρότερη τροπή. Χτύπησε το κινητό της και στο τηλέφωνο ήταν η Βικτόρια Μπέκαμ που έψαχνε τον σύζυγό της.

«Ήταν αναστατωμένη γιατί καλούσε τον Ντέιβιντ και εκείνος δεν απαντούσε» λέει. «Της είπα ότι δεν ήξερα πού βρισκόταν… Και μου λέει: ‘Μην κλείσεις το τηλέφωνο, πήγαινε να τον βρεις’. Κι εγώ είπα: ‘Εντάξει…’. Ήταν λίγο περίεργο. Μπήκα μέσα στο σπίτι και ανέβηκα τις σκάλες και είδα τους δύο σωματοφύλακες του Ντέιβιντ έξω από μια πόρτα».

Συνεχίζοντας είπε πως ο Ντέιβιντ ήταν σοκαρισμένος, αλλά μίλησε ήρεμα στη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε πίσω στη Ρεμπέκα το τηλέφωνό της. «Ήμουν τόσο πληγωμένη» θυμάται. «Ήταν απλά αυτό το απαίσιο συναίσθημα και σκέφτηκα ‘Είσαι ανόητη’».

Η Λος αποκάλυψε για πρώτη φορά την υποτιθέμενη σχέση της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε μια συνέντευξή – βόμβα το 2004. «Έπρεπε να θυμάμαι ότι είναι παντρεμένος. Κι αν ήταν σε γεύμα με την Βικτόρια; Έπρεπε να περιμένω να έρθει σε μένα» δήλωσε τότε στο Sky News.

Αρνείται τους ισχυρισμούς πως είχαν σχέση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Λος στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, το οποίο προβάλλεται στο Netflix. «Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε, για να είμαι ειλικρινής» δήλωσε σε αυτό. «Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα. Το να τη βλέπω να πληγώνεται, ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές» δήλωσε σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση του με την Ρεμπέκα Λος. «Έπρεπε να αγωνιστούμε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Αυτό που είχαμε άξιζε να αγωνιστούμε».

Η απάντηση της Λος

Η Λος, η οποία τώρα είναι βοηθός ιατρού και ζει στη Νορβηγία με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, δήλωσε ότι αποφάσισε να μιλήσει τώρα με αφορμή το ντοκιμαντέρ και προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Έχω κι εγώ οικογένεια και παιδιά, τα οποία έχουν Google και μπορούν εξίσου να βλέπουν ντοκιμαντέρ» δήλωσε. «Και θέλω να ξέρουν πως η μητέρα τους ήταν αρκετά γενναία ώστε να σταθεί απέναντί τους και να υπερασπιστεί την αλήθεια».