Ο Κύπριος προπονητής της ΠΑΕΕΚ Νίκος Νικολάου μίλησε στο balla.com.cy και ανέλυσε το σημερινό παιχνίδι στην Περιστερώνα ανάμεσα στην Δόξα και την Ανόρθωση.
Για την Δόξα η οποία είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα: «Η ομάδα της Δόξας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δείχνει για την ώρα τουλάχιστον να μην μπορεί να αντιδράσεις. Έχουν ήδη αποχωρήσει δύο προπονητές και θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με υπηρεσιακό. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει βαθμούς και δεν είναι σε θέση να επιλέγει παιχνίδια».
Για την Ανόρθωση η οποία παρουσιάζεται καλύτερη στην φετινή σεζόν: «Η Ανόρθωση είναι για εμένα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι έκπληξη ποτέ να είναι στα ψηλά η Ανόρθωση αλλά τα οικονομικά προβλήματα, το διοικητικό και το γεγονός ότι χτίστηκε ξανά από την αρχή δεν μας επέτρεπαν να περιμένουμε να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο όπως αυτό που παίζει».
Θεωρείς ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι; «Η Ανόρθωση είναι το μεγάλο φαβορί αν και το γήπεδο της Περιστερώνας είναι ιδιαίτερο και θα χρειαστεί προσοχή για να καταφέρει να φύγει με το διπλό».

Χρίστος Χρίστου