Έρχεται προετοιμασμένος στην Κύπρο ο Κασσελάκης-Πώς απαντά για το ολίσθημα με το «κρατίδιο»

Την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διεκόπησαν στο Κραν Μοντανά και την στήριξη των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης υποστηρίζει ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο κ. Κασσελάκης υπογραμμίζει, επίσης, τη σημασία διορισμού απεσταλμένου του ΟΗΕ και εκφράζει την απόλυτη στήριξη του κόμματός του στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας σε αυτή την κατεύθυνση.

Σε συνέντευξή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έρχεται απόψε την Κύπρο, στην πρώτη του επίσκεψη από την εκλογή του στο εξωτερικό, υπογραμμίζει ότι «καμία διχοτομική πρόταση δεν μπορεί να αποτελέσει τη βάση για συνομιλίες» στο Κυπριακό. Παράλληλα, αναφέρεται στη δέσμευση του κόμματος της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ για λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα, προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης σημειώνει ότι «πρέπει να υπάρξουν πιέσεις από την ΕΕ και τους εταίρους μας, ώστε η Τουρκία να δεσμευθεί, με κίνητρα και αντικίνητρα στον διάλογο». Σε αυτό το πλαίσιο, εκτιμά ότι είναι σημαντικό να συνδεθεί με το Κυπριακό το υπό συζήτηση ευρωτουρκικό πλαίσιο και ειδικότερα η διαπραγμάτευση για μια αναθεωρημένη τελωνειακή ένωση.

Ακόμη, αναφερόμενος στην παρούσα φάση των ελληνοτουρκικών σχέσεων σημειώνει ότι «η προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου αποτελεί θετική εξέλιξη για την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων», ωστόσο υπογραμμίζει ότι «αρνητικές εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό θα υπονομεύσουν σαφώς τον ελληνοτουρκικό διάλογο».

Ερωτηθείς και για την επίμαχη αναφορά του στο ψευδοκράτος με τον χαρακτηρισμό «κρατίδιο», η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε ότι «ανασκεύασε αμέσως και ζήτησε συγγνώμη». «Αλίμονο αν οι άνθρωποι καθορίζονται από τα λάθη που διορθώνουν και όχι από τα πιστεύω τους και τις πράξεις τους», αναφέρει στο ΚΥΠΕ.

Αναλυτικότερα, ερωτηθείς για τους λόγους που επέλεξε να πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι στην Κύπρο, μετά την εκλογή του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι «θεωρώ καθήκον μου να επισκεφθώ πρώτα την Κύπρο, αναγνωρίζοντας και αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού για τον Ελληνισμό, για την ειρήνη στην περιοχή μας και για την Ευρώπη στο σύνολό της, όπως τόνισε η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κατά την επίσκεψή της».

Και βέβαια, προσθέτει, «για να τονίσω τη σημασία που έχει ο σταθερός συντονισμός και η συνεργασία Ελλάδας-Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περίοδο με σημαντικές προκλήσεις αλλά και προοπτικές για την περιοχή μας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση και ιδίως ως Κυβέρνηση, έχει μια ισχυρή παρακαταθήκη ενεργητικής στήριξης της προσπάθειας για επίλυση του Κυπριακού, στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ- λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού, ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα», αναφέρει.

Μια σημαντική μάχη, προσθέτει, «που δόθηκε και κερδήθηκε, ώστε να αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ ότι λύση με εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα δεν μπορεί να υπάρξει. Παράλληλα, έχει ως Κυβέρνηση προωθήσει σε συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία, σχήματα όπως το 3+1 και τη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου, που αποδείχτηκε πόσο μεγάλη αξία έχουν. Όπως έχει στηρίξει και τον πολύ σημαντικό αγώνα που δίνει η ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ».

«Στο πλαίσιο αυτής της ισχυρής παρακαταθήκης, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για την περίφημη αναφορά του σε «κρατίδιο» για το ψευδοκράτος, σημειώνει ότι «οι θέσεις μου, όπως και του κόμματος που εκπροσωπώ, είναι σαφείς». «Ως προς το λάθος μου, όπως ξέρετε ανασκεύασα αμέσως και ζήτησα συγγνώμη. Αλίμονο αν οι άνθρωποι καθορίζονται από τα λάθη που διορθώνουν και όχι από τα πιστεύω τους και τις πράξεις τους», επισημαίνει.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανές διόδους υπέρβασης του τέλματος στο Κυπριακό, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι «δυστυχώς απέναντι στην προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών έχουμε τη σταθερή αδιαλλαξία της τουρκοκυπριακής ηγεσίας και κυρίως της Τουρκίας».

«Είναι ξεκάθαρο ότι καμία διχοτομική πρόταση δεν μπορεί να αποτελέσει τη βάση για συνομιλίες. Ωστόσο, πρέπει να επιμείνουμε ώστε να υπάρξει επανεκκίνηση συνομιλιών από εκεί που διεκόπησαν στο Κραν Μοντανά. Να επιμείνουμε σε διάφορα επίπεδα», τονίζει ο ίδιος.

«Πρώτα από όλα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει διορισμός απεσταλμένου του ΟΗΕ και στηρίζουμε απόλυτα την προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας σε αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα, είναι σημαντικό να συνδεθεί το ευρωτουρκικό πλαίσιο που βρίσκεται σήμερα υπό συζήτηση και ειδικότερα η διαπραγμάτευση για μια αναθεωρημένη τελωνειακή ένωση, με το Κυπριακό, όπως και με την οριοθέτηση ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδας Ελλάδας-Τουρκίας στη Χάγη, όπως προτείναμε το 2021», αναφέρει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Πρέπει να υπάρξουν πιέσεις από την ΕΕ και τους εταίρους μας, ώστε η Τουρκία να δεσμευθεί, με κίνητρα και αντικίνητρα στον διάλογο. Να μην επιτραπεί να αξιοποιήσει ευκαιριακά τον διάλογο για να επιστρέψει στην ένταση αφού εξασφαλίσει τα οφέλη που αποζητά», τονίζει ο κ. Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει επίσης, πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. «Αύριο θα επισκεφθώ την Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους που ξέρουμε όλοι πόσο σημαντική δουλειά κάνει. Η Κύπρος χρειάζεται Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και όχι μονομερείς επιθετικές ενέργειες όπως αυτές που είδαμε στην Πύλα ή στα Βαρώσια ή επιθετικές δηλώσεις όπως αυτές που είδαμε από τον Τούρκο Πρόεδρο στον ΟΗΕ», εξηγεί.

Σε ερώτηση αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμερίζεται το δόγμα συναπόφασης στις σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας ή το δόγμα «η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίσταται», ο κ. Κασσελάκης απαντά: «Θεωρώ ότι στην εποχή μας μόνο κακό μπορούν να κάνουν δόγματα του παρελθόντος. Μας ενώνει και θα μας ενώνει πάντα, ο ισχυρός δεσμός του Ελληνισμού».

«Από εκεί και πέρα, δύο κυρίαρχα, σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη μπορούν να μιλούν ειλικρινά και να συντονίζονται για να αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις και να προωθούν τα συμφέροντά τους. Ως προς την ουσία της διαπραγμάτευσης στο Κυπριακό η Ελλάδα δεν εμπλέκεται στις εσωτερικές πτυχές, αλλά σε ζητήματα ασφάλειας. Παράλληλα, στηρίζει σταθερά ότι οποιαδήποτε λύση για το Κυπριακό πρέπει να βασίζεται στον σεβασμό του ευρωπαϊκού κεκτημένου», προσθέτει ο ίδιος.

Αναφορικά με την παρούσα φάση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, ο κ. Κασσελάκης τονίζει ότι «η προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου αποτελεί θετική εξέλιξη για την εξομάλυνση των σχέσεών μας. Ωστόσο, για να εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα και την ειρήνη στην περιοχή πρέπει στόχος να είναι η προσφυγή στη Χάγη μόνο για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ και πρέπει να είναι σαφές ότι κόκκινες γραμμές είναι η κυριαρχία μας και η μη αποστρατιωτικοποίηση των νησιών». «Όπως ξεκάθαρο πρέπει να είναι ότι αρνητικές εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό, όπως αυτές που προανέφερα, θα υπονομεύσουν σαφώς τον ελληνοτουρκικό διάλογο», προσθέτει.

Σε σχέση με τον όρο «πατριωτική Αριστερά», τον οποίο ο ίδιος πολύ συχνά επιστρατεύει, ο κ. Κασσελάκης επισημαίνει ότι «μιλάω για σύγχρονη, πατριωτική αριστερά διότι πιστεύω ότι πρέπει να αγωνιστούμε σε δύο επίπεδα».

«Για την προώθηση σύγχρονων, προοδευτικών πολιτικών με σκοπό την αντιμετώπιση των σημερινών κοινωνικών και πολιτικών προκλήσεων, για την προάσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης, των εργασιακών δικαιωμάτων, του δικαιώματος στη στέγαση, απέναντι σε πολιτικές που εντείνουν τις ανισότητες και την εκμετάλλευση», αναφέρει.

«Για την προστασία του περιβάλλοντος με πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης απέναντι στην κλιματική κρίση. Για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών απέναντι σε πολιτικές που υποθηκεύουν τις ζωές τους με σκοπό το κέρδος ή λόγω πελατειακών πρακτικών. Για την θωράκιση του κράτους  δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απέναντι στον αυταρχισμό και στις διακρίσεις. Για την προώθηση ενός αναπτυξιακού, κοινωνικού κράτους και ενός μοντέλου υγιούς επιχειρηματικότητας απέναντι στη διαπλοκή και τις πελατειακές σχέσεις», προσθέτει.

«Αυτούς τους αγώνες μας, διατρέχει ο αγώνας του ελληνικού λαού για προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, απέναντι σε απειλές και παράνομες διεκδικήσεις. Απέναντι στην οικονομική και γεωπολιτική εξάρτηση από ισχυρές δυνάμεις», σημειώνει.

Και αυτός ο αγώνας, προσθέτει, «δεν δίνεται με κραυγές και πατριδοκαπηλία και με το να αποκαλείς τους πολιτικούς σου αντιπάλους “εθνική εξαίρεση”. Δίνεται με την οικοδόμηση σχέσεων με τους ισχυρούς εταίρους μας, που να είναι πραγματικά αμοιβαία επωφελείς. Και δίνεται με το να μην υποχωρείς τη δύσκολη στιγμή. Με τη στάση που τήρησε το ελληνικό πολεμικό ναυτικό το 2018 απέναντι στο ερευνητικό Barbaros».

«Παράλληλα, δίνεται- όπως είπα και στο βίντεο που έκανα για τη Συμφωνία των Πρεσπών – με το να κάνεις κάτι που βοηθάει το μέλλον της χώρας σου ακόμα και αν είναι δύσκολο, αντί να υποθηκεύεις αυτό το μέλλον με το να κρύβεσαι τη μία και να πλειοδοτείς την άλλη», καταλήγει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Sponsored by Cyta Business

Η Zιρόνα υπέταξε την Μπαρτσελόνα και συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η κορυφαία ομάδα της Ισπανίας τους τελευταίους δύο μήνες,...

H Ρόμα των 9 παικτών, άντεξε κόντρα στη Φιορεντίνα… (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η Ρόμα προηγήθηκε στο 5ο λεπτό όμως στο δεύτερο...

Η Μαρσέιγ επέστρεψε σε θέσεις Ευρώπης με αντεπίθεση διαρκείας! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η φετινή Μαρσέιγ δεν είχε καταφέρει να κάνει σερί νίκες από...

«Ετοιμάζει προσφορά 1.1 εκ. ευρώ ετησίως στον Μπακασέτα»!

Σε οπαδική σελίδα της Τράμπζονσπορ αναφέρεται πως η ΑΕΚ...

Ισόπαλο το ντέρμπι με την Κλουζ, δεν αγχώνεται η Στεάουα του Ηλία!

Η Στεάουα Βουκουρεστίου απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι...

Πάει… τρένο η Μπότεβ του Κέρκεζ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Πήρε φόρα και δεν σταματά η Μποτεβ Πλόβντιβ του...

Θύρα 13 κατά της Ελληνικής κυβέρνησης για τα κεκλεισμένων!

Ξεκάθαρη θέση για τα σενάρια περί διεξαγωγής όλων των...

Φλέγεται και ο βορράς και ο νότος στη Λωρίδα της Γάζας…

Η πάλη του Ισραήλ να διαλύσει τη Χαμάς βαθαίνει...

Κερδισμένοι οι «αιώνιοι», από…κοντά και η Ανόρθωση! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική και μετά τις αναμετρήσεις της...

Αυτό το κάτι της Ανόρθωσης, η πρόκριση και η προοπτική!

Αυτή η ομάδα έδειξε ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Έδειξε πως...

Με υπογραφή Ναν-Μήτογλου το 10 στα 10!

Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό AKTOR, όμως εκείνος...

Ο Ιμπραχίμοβιτς βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μίλαν!

Η Μίλαν άρχισε δυνατά τη φετινή σεζόν παλεύοντας με την Ίντερ...

Από πού να…καταπιαστεί κανείς γι’ αυτή την Ομόνοια;

Αν έλεγε κανείς στους ανθρώπους της Ομόνοιας πριν το...

ΜΠΗΧΤΗ ΚΙΡΖΗ…

Αυτό έκανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, στηρίζοντας την περσινή...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Διερωτώνται όλοι στην Πάφο. Ενδεχομένως και οι Ρώσοι ιδιοκτήτες...

ΠΑΛΙ ΠΕΤΡΟΣ;

Διερωτάται και ο Κίρζης, γιατί να συντηρείται το όνομα...

ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ…

Έτσι χαρακτήρισε ο Νίκος Κίρζης, την παρουσία του Αγγέλου...

«Χωρίς VAR και ξένους ο Άρης δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ούτε σε 100 χρόνια»!

Έριξε δυνατή ατάκα με...φόντο τη διαιτησία ο πρόεδρος του...

Πάει από θέση ισχύος στην Πάφο!

Ούτε παραγγελία να ήταν από πλευράς ΑΠΟΕΛ τα αποτελέσματα...

«Δεν είμαστε κοντά σε προπονητή και ούτε θα βιαστούμε…»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης μίλησε και για...

«Δεν ήταν ποτέ κλειστός ο Βάιντσιρλ, εκτός πραγματικότητας για Κάιτ»!

Ο Νίκος Κίρζης, κατά τη συνέντευξή του στην Cytavision,...

Ο Κίρζης ξεκαθάρισε για Κονναφή: «Κι εγώ να φύγω από τον Απόλλωνα, θα αιωρείται το όνομα του Πέτρου…»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης όντας φιλοξενούμενος στην...

«Αυτό έγινε με τον Μιλόγεβιτς, διαφώνησα αλλά ήταν ανένδοτος…»

Ο Νίκος Κίρζης, όντας καλεσμένος στην εκπομπή Goal N’...

Έτσι γιόρτασαν το (άνετο) «διπλό»! (ΦΩΤΟΣ)

Η Ομόνοια επικράτησε με σχετική ευκολία της Νέας Σαλαμίνας...

ΚΕΡΑΥΝΟΣ 75-72 ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ματσάρα… και το ροζ φύλλο στους ερυθροκίτρινους! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Ύστερα από μιαν συναρπαστική αναμέτρηση, με την οποία έπεσε...

ΚΙΡΖΗΣ για νέο προπονητή, Κονναφή, οικονομικό… και η ατάκα για Άρη!

Στην εκπομπή Goal n' Roll της Cytavision φιλοξενήθηκε ο...

«Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, θα βρούμε τις λύσεις»!

Όλα όσα είπε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, προπονητής της Νέας...

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, πήραμε πολλά από τους παίκτες στην επίθεση»!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, προπονητής της Ομόνοιας, δήλωσε τα ακόλουθα...

Παίρνουν μπρος οι μηχανές των λεωφορείων, τέλος ταλαιπωρίας για χιλιάδες μαθητές…

Τέλος της ταλαιπωρίας και επιστροφή στην κανονικότητα από αύριο...

Νέα Σαλαμίνα 0-2 Ομόνοια (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε...

ΑΝΙΚΗΤΟΣ!

Επέστρεψε και αποδείχθηκε ανίκητος ο Ουζόχο. Σταμάτησε όλες τις...

«Ορθά ακυρώθηκε το γκολ μας, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς μας»!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε...

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!

 Σκόραρε το 2-0 μετά από σοβαρό λάθος του Κίσσα...

ΑΡΜΑΝΙ 82-80 ΒΙΡΤΟΥΣ: Η ομάδα του Μεσίνα πήρε το ιταλικό ντέρμπι και ελπίζει σε καλύτερες μέρες!

Στα χέρια της Αρμάνι Μιλάνο κατέληξε το μεγάλο ιταλικό ντέρμπι, καθώς...

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ…

Αυτός είναι ο Σεμέδο. Ο κορυφαίος και πιο πολύτιμος...

Αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι – Πόσοι εργάζονται το 2023

Αυξητική είναι η τάση των θέσεων στην κυβέρνηση από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καλά νέα στην Ομόνοια!

Σχεδόν με όλα τα διαθέσιμά της…όπλα θα πάει στο...

Πληρώνει και φέρνει στην Κύπρο Μίλος Μάτισικ!

Φέρνει Πολωνό αμυντικό για τον κατάλογο β' ο Άρης. Στην...

ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ…

Ο Ελβετός ρεφ δεν έδωσε ούτε φάουλ στο επικίνδυνο...

ΠΟΥ ΠΑΕΙΣ;

Ας διερωτηθεί πλέον ο ίδιος ο Μενέλαος. Που αποφάσισε...

Το διπλό τραγικό λάθος του βοηθού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε η φάση του αγώνα στο 45+2'. Ο β'...

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Διπλό στη Χλώρακα και μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ολυμπιακός! Η ομάδα...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Έντονα εκνευρισμένος ο κόουτς του Άρη στη φάση που...

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 0-2 ΟΜΟΝΟΙΑ: Τρία στα τρία και φουλ για κορυφή! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σ’ ένα πολύ εντυπωσιακό ματς η Ομόνοια κατάφερε να...

«Εντυπωσιακή η συσπείρωση και η ανταπόκριση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 5ο επεισόδιο της εκπομπής «Παίζουμε Balla», αναφέρθηκε και...

ΕΘΝΙΚΟΣ 0-1 ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ο Γκασάμα… έλυσε τον γόρδιο δεσμό! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βρήκε λίγο σκούρα η Ανόρθωση στο Δασάκι κόντρα...

INSTAGRAM